Pokémon Conquest verschijnt in VS op 18 juni voor Nintendo DS

Tecmo Koei Games heeft bevestigd dat Pokémon Conquest, dat in Japan door het leven gaat als Pokémon x Nobunaga’s Ambition, op 18 juni in Noord-Amerika zal verschijnen voor de Nintendo DS. Helaas is het nog onduidelijk of het spel ook voor de Europese handheld komt opdraven, maar gezien de regiovrijheid van de DS hoeft dat niet per se een probleem te zijn.


Pokémon Conquest is een cross-over project tussen de Pokémon-reeks van Nintendo en de strategische Nobunaga’s Ambition-serie van Tecmo Koei. De game combineert de geschiedenis van Japan van de late Sengoku-periode met de welbekende gekleurde beestjes en weet hierbij twee verschillende gameplay-stijlen te combineren.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    ik vind pokemon saai worden dus mij hebben ze niet om het te spelen. 😛

  2.   
    toqeer's avatar

    ik vind dit maar niets heb de japanse game gezien kijk meer uit naar pokemon black and white 2 🙂
    lijkt me egt een half afgemaakte pruts game 🙄

  3.   
    Sympharion's avatar

    game’s hunter schreef, "ik vind pokemon saai worden dus mij hebben ze niet om het te spelen. 😛 "

    Dit spel is echt TOTAAL anders dan wat je van Pokemon gewend bent. Ik hou zelf wel van het RPG-achtige Pokemon main-serie. Dit is een Pokemon X Nogiets. Iets heel anders dan Pokemon main-serie. Moet je maar eens opzoeken, misschien valt dit wel onder jouw smaak! 😉

  4.   
    fdennis's avatar

    Vraag me nog steeds af waarom ik een 3ds heb gekocht. Enige toffe nintendo only titel vind ik Pokemon maar wat doen ze ermee? Niks…….. Je krijgt een neppe ninja game. Een geflopte pikachu spel en dit. Geef ons nou toch is een 3ds pokemon game met echte vloeiende beelden zoals in Battle Revo voor de wii,

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    toqeer schreef, "ik vind dit maar niets heb de japanse game gezien kijk meer uit naar pokemon black and white 2 🙂
    lijkt me egt een half afgemaakte pruts game 🙄 "

    Idd geef mij ook maar black & white 2 dit vind ik helemaal niks.

  6.   
    Sympharion's avatar

    fdennis schreef, "Vraag me nog steeds af waarom ik een 3ds heb gekocht. Enige toffe nintendo only titel vind ik Pokemon maar wat doen ze ermee? Niks…….. Je krijgt een neppe ninja game. Een geflopte pikachu spel en dit. Geef ons nou toch is een 3ds pokemon game met echte vloeiende beelden zoals in Battle Revo voor de wii,"

    Geloof me, daar zijn ze mee bezig. Geef ze wat tijd. Ik wacht liever nog een jaar extra om vervolgens een top game te hebben, dan dat ik nu of morgen een (bagger)spel heb dat half is afgemaakt om vervolgens de rest met DLC erbij te moeten kopen wat in totaal veel duurder is.