Resident Evil 6 krijgt pre-order DLC

De afgelopen week leek wel in het teken te staan van Resident Evil 6. Eerst een nieuwe trailer, toen nieuwe screenshots en de onthulling van een dure Premium Edition. De stroom aan informatie is nog niet over, want zojuist heeft EB Games, een online webshop, bekend gemaakt dat je bij je pre-order van Resident Evil 6 een bonus DLC map ontvangt. Het betreft hier een extra map voor de bekende Mercenaries mode uit de serie, een map die de naam The Catacombs zal dragen.

Uiteraard hebben wij een screenshot van de Catacomben voor jullie, een die jullie hieronder kunnen bekijken.

[SCREENSHOTS]
De website zelf meldt het volgende:

Pre-order today and gain exclusive access to The Catacombs stage. There’s more than enemies lurking in these catacombs; there are booby traps ready to ensnare you around every corner. Are your reflexes quick enough to avoid them?
In The Mercenaries neem je controle over één van de bekende Resident Evil karakters en probeer je in zo’n korte tijd een zo hoog mogelijke score te behalen. Nieuw in de serie is dat deze optie direct beschikbaar zal zijn in Resident Evil 6, iets wat voorheen alleen vrij te spelen was na het uitspelen van de game.

Of deze bonus ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk, maar Capcom kennende zal dit geen probleem worden. Hebben jullie zin in dit zesde deel van de horrorserie?

  1.   
    Ika Q's avatar

    Had ik best wel verwacht. :’)