BioShock: Infinite uitgesteld naar 26 februari 2013

Uitgever 2K Games heeft bekendgemaakt dat BioShock: Infinite zijn geplande releasedatum van 19 oktober 2012 niet zal gaan halen. In plaats van oktober 2012 zal het spel nu een wereldwijde release op 26 februari 2013 krijgen.

Dit is niet de eerste keer dat BioShock: Infinite wordt uitgesteld. Volgens Ken Levine van Irrational Games komt dit doordat men steeds weer nieuwe mogelijkheden voor de game heeft ontdekt om BioShock: Infinite nog beter te maken. Daarom heeft men nu besloten om het spel uit te stellen naar februari 2013:

When we announced the release date of BioShock Infinite in March, we felt pretty good about the timing. Since then, weve uncovered opportunities to make Infinite into something even more extraordinary. Therefore, to give our talented team the time they need to deliver the best Infinite possible, weve decided to move the games release to February.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Autch!!

    Dat zullen veel mensen niet leuk vinden. 🙁

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ik niet nee, maar mijn bankrekening wel. 😉

    De game is nu al 4 jaar in ontwikkeling. Half-jaartje meer of minder maakt nu ook niet zoveel meer uit. Ben wel heel erg benieuwd naar het eindproduct: De game zag er vorig jaar al fantastisch uit. Het is nauwelijks voor te stellen dat de kwaliteit, anderhalf jaar later, van een nog hoger niveau zal zijn.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Och, oktober/november is het al druk genoeg met games. Het is ook wel fijn als er nog wat is om naar uit te kijken in plaats van dat je daarna een paar maanden hebt waarin er voornamelijk een stuk minder interessante games uitkomen.

  4.   
    fdennis's avatar

    Nou lekker is dat……. Wereld vergaat 21 december 2012 en ze brengen de game in 2013 uit. Had het nog zo graag willen spelen:(….. Nu word het voorjaar van 2013 ook al vrij duur met CoH 2 , Command and conquer en nu ook nog is Bioshock Infinite.

  5.   
    ozzman's avatar

    Levine staat al bekend als een perfectionist (en waarschijnlijk de rest van het team ook). Dus dan verwacht ik eigenlijk dat we een spel krijgen wat helemaal af is en dus ook ‘bug’ vrij. Ben benieuwd

  6.   
    toqeer's avatar

    WTF hier ben ik zeker niet blij mee had me er zo op verheugd 🙁

  7.   
    mmx's avatar

    Nou ja zeg is dat even een tegenvaller zeg weer uitstel dat maakt de ontwikkelaars bepaald populair 😡 😡 Ik dacht dat we na 4 jaar wachten eindelijk konden gamen maar HELAAS weer niet verdom….

  8.   
    thomster013's avatar

    NEEE !!!, de terror :'(. ik had zo erg verheugd om deze game al snel te kunnen gaan spelen en nu duurt het nog een half jaar langer 🙁

  9.   
    mmx's avatar

    Nou lekker is dat……. Wereld vergaat 21 december 2012 en ze brengen de game in 2013 uit.

    Dit klopt niet en dat kan ook niet dan is mijn halfbroer jarig en is er een feessie 😛 😛
    However uitstel betekend IRRITATIE en tegenwoordig komt het TE VEEL voor 👿