GN Lunchtip: Bekijk de veranderingen van de Wii U-controller


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er is de laatste tijd veel roddel en achterklap over de Wii U-controller verspreid, maar hoe zal de besturing van Nintendo’s nieuwe console er echt uit gaan zien? Dat is nog niet bekend, maar dat de controller nog volop in ontwikkeling is mag duidelijk zijn. Zo verscheen er gisteren een gelekte foto van het nieuwste controller design en hier waren enkele belangrijke aanpassingen te zien. Bekijk de ontwikkeling die de Wii U-controller heeft doorgemaakt hieronder.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Street Fighter II met een Portal Gun.

Eet smakelijk!

  1.   
    Greene's avatar

    Haha ziet er wel leuk uit moet ik zeggen maar niet echt compact. 😀

  2.   
    FishHookz's avatar

    Vind persoonlijk de E3 versie mooier 😆