Help mee om de eerste gameplay trailer van Assassin’s Creed III vrij te spelen

Ubisoft is zojuist een grote actie gestart om gamers de eerste gameplay trailer van Assassin’s Creed III vrij te laten spelen. Meehelpen is simpel! Verstuur je liefde over het derde deel op Twitter met de hashtag #AC3, recruteer je vrienden op Facebook of laat een bericht over Assassin’s Creed III op je Facebook Timeline achter.

De status van de vrij te spelen trailer is op de officiele site te zien. Bekijk hieronder in ieder geval alvast de eerste teaser van de Assassin’s Creed III gameplay trailer. Zelfs met deze korte video zijn wij al heel erg blij, want 30 oktober lijkt nog zo ver weg.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Die trailer word vast en zekker binnen één week ge-unlocked! 😛

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Hoezo plaatsen jullie deze teaser 2 keer?

  3.   
    R1chardTM's avatar

    jaime360gamer schreef, "Hoezo plaatsen jullie deze teaser 2 keer?"

    Eén keer als video en één keer als nieuwsbericht met de benodigde info waar de video as extra in is verwerkt. Zo werkt ons systeem. 😉

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb meegeholpen. Nu moeten alleen nog een paar duizend of een paar miljoen andere mensen helpen te unlocken en de gameplay komt online. Ik denk deze week nog. 🙂

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Meegeholpen, hopen dat de game snel is geunlocked. Na deze teaser wil ik meer. Free runnen in het bos lijkt me wel super tof. Maar in de trailer misschien ook gameplay beelden? Ben meer benieuwd naar de graphics van de gameplay.

  6.   
    Hitman047's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Ik heb meegeholpen. Nu moeten alleen nog een paar duizend of een paar miljoen andere mensen helpen te unlocken en de gameplay komt online. Ik denk deze week nog. 🙂 "

    In het huidige tempo unlocked hij vandaag nog. Dat ding gaat als de brandweer: nog geen 12 uur bezig en we zitten al bijna op 40% 😉

    EDIT: Bijna 12 uur nadat ik bovenstaande schreef: krap 5% verder. Ik vermoed vuil spel. 😡

    Ubisoft zal wel wat aanpassingen hebben gedaan om de trailer ook weer niet te vroeg uit te brengen. Een actie als deze genereert natuurlijk enorme publiciteit en reclame doordat mensen andere mensen over de game moeten vertellen. Zo’n actie wil je dan ook zo lang mogelijk in stand houden.