The Elder Scrolls V: Skyrim nu te downloaden via Xbox LIVE Games on Demand

De Games on Demand-service op Xbox LIVE Marketplace is weliswaar vrij prijzig, maar veel gamers betalen graag wat extra euro’s omdat zij hun spellen via deze dienst eenvoudig online kunnen binnenhalen. Een reis naar de winkel is dus niet meer nodig. Vanwege dit gemak heeft Bethesda de prijs van The Elder Scrolls V: Skyrim vastgesteld op €69,99.

Dit is de juiste tijd om alsnog met Skyrim te beginnen. Niet alleen is de game geüpdatet met Kinect stemcommando’s, er is ook een uitbreidingspakket voor de game op komst. Hierover verwachten we spoedig meer informatie.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    70 euro!!!! je moet gek wezen als je dat doet

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ahhh, het stenen tijdperk des consoles.. nog steeds overmatig betalen voor Online Downloads + niet een standaard online store hebben.

    Dit zijn dus momenten waarop ik trots ben om PC gamer te zijn.

  3.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Wanneer komt er nu dlc voor skyrim? Deze zou toch een tijdje geleden aangekondigd worden, of heb ik iets gemist?

    En idd, 70 euro? Die is gek. 😕

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ahhh, het stenen tijdperk des consoles.. nog steeds overmatig betalen voor Online Downloads + niet een standaard online store hebben.
    Dit zijn dus momenten waarop ik trots ben om PC gamer te zijn."

    Daarom houden console gamers zo van dat vaste schijfje wat ze hebben ideaal gewoon, Niks installeren gewoon schijf erin en gelijk spelen soms klein beetje data voor sneller laden meer niet 😀

    Verder heeft zowel Sony als Microsoft een online store waar volledige spellen ook gedownload kunnen worden, Alleen niet altijd gelijk van het begin.
    Misschien is die 70 euro wel met nieuwe dlc erin ofzo anders is het wel duur nieuw op schijfje doosje alles is die ongeveer 47.99 en special edition 60 euro ongeveer.

  5.   
    Hitman047's avatar

    H4RDSTYLE schreef, "Wanneer komt er nu dlc voor skyrim? Deze zou toch een tijdje geleden aangekondigd worden, of heb ik iets gemist?"

    Hierzo. Je hebt idd. iets gemist. 😳