The Old Republic een weekend lang gratis speelbaar

BioWare geeft ons de mogelijkheid om Star Wars: The Old Republic een weekend lang gratis te spelen. Dit melden zij op de website van de game, dus heb je nog niet eerder aan een trial van The Old Republic deelgenomen, dan is dit je kans om de game uit te proberen.

Het gratis weekend start vandaag, op 17 mei, om zeven uur ’s ochtends en verloopt op maandag 21 mei om negen uur ’s ochtends. In die periode van vier dagen kun je de game tot level 15 spelen en heb je onder andere de mogelijkheid om deel te nemen aan player-vs-player warzones. Besluit je de game naderhand aan te schaffen, dan kun je het profiel en de personages die je tijdens de trial gecreëerd hebt, gewoon meenemen.

Om deel te nemen aan dit gratis weekend ben je niet verplicht om je creditcardgegevens in te vullen.

  1.   
    SuperWario's avatar

    Toch nice dat ze dit gedaan hebben. 🙂

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alweer? Dit is al de 3de keer, heb ergens gelezen tot mensen erg snel stoppen met deze game. Ze proberen volgens mij meer mensen te werven, maak dan een blijvende trial.

  3.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Ik heb geen creditcard, dus ik kan niet meedoen 😥 , Ik vind The Old Republic echt de beste MMO maar ik heb niet genoeg geld om elke maand te betalen dus het is echt zonde 🙁