Ubisoft onthult live-action film Ghost Recon: Alpha

Ubisoft onthulde zojuist Ghost Recon: Alpha, een 25 minuten durende film die moet dienen als prequel op de aankomende videogame Ghost Recon: Future Soldier. In deze film (die een budget van 10 miljoen dollar heeft) zien we hoe de Ghosts in het heetst van de strijd achter vijandelijke linies worden gedropt. Ze moeten een speciale missie zien te voltooien, waarbij het zaak is om één van de meest gezochte criminelen ter wereld te elimineren.

De film wordt geregisseerd door Hervé de Crécy en François Alaux, het duo dat in 2010 een Oscar won voor Logorama. Het script wordt neergepend door Tim Sexton, de man die ook het verhaal van Children of Men en Gregory Pruss verzorgde. Leuk detail: ergens in de film zit een geheime code verstopt, waarmee spelers een exclusief wapen in de game kunnen vrijspelen. Check de eerste trailer en screenshots van de film hieronder.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Die wil ik zeker zien 😀

  2.   
    Relief's avatar

    10 Miljoen gekost? Dat is wel erg veel geld voor 25 minuten, terwijl het niet al te bijzonder uitziet. De maker van District 9 maakte met 30 miljoen euro een film van 112 minuten die zoveel beter was en eruit zag.

  3.   
    RenevdGijp's avatar

    In deze film (die een budget van 10 miljoen dollar heeft)

    😕

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Oke ziet er goed uit maar komt deze film op youtube te staan of moet je er pegels voor gaan neertellen op xboxlive?

  5.   
    Hitman047's avatar

    jaime360gamer schreef, "Oke ziet er goed uit maar komt deze film op youtube te staan of moet je er pegels voor gaan neertellen op xboxlive?"

    De film verschijnt op 22 Mei als fysiek exemplaar, op Blu-Ray en DVD. 😉