Assassin’s Creed III nu te pre-orderen via PlayStation Store; pre-order bonus onthuld

Sony wil in 2012 meer aandacht gaan besteden aan digitale distributie dan ooit tevoren. Hiervoor zet zij verschillende initiatieven op touw: zo is het sinds kort mogelijk om bepaalde games te pre-orderen via de PlayStation Store. Ook Assassin’s Creed III, één van de grootste titels van 2012, kun je nu al reserveren via het Sony Entertainment Network.

Wanneer je de normale editie of de Gold Edition van de game pre-ordert (via de PlayStation Store of in de normale winkels) zul je een exclusieve singleplayer-missie genaamd ‘A Dangerous Secret’ vrijspelen. Hierin “vecht je tegen een geheim dat de oprichting van de revolutie in gevaar kan brengen.” Het pre-orderen van de Gold Edition levert daarnaast nog eens een seizoenspas op, waarmee je korting krijgt op toekomstige DLC voor de game.

In de toekomst zullen er meer games te pre-orderen zijn via de PlayStation Store. Kies je ervoor om een spel via deze weg te reserveren, dan profiteer je van enkele voordelen:

Pre-Order Offers: Many pre-orders come with exclusive discounts, offers or additional content at no extra charge.
Auto-Download: Pre-orders will auto-download to your console in advance of the official release date: meaning there’s no waiting to play on release day.
Pay Later: When you pre-order on PlayStation Store you don’t pay anything up front. We’ll charge your wallet a few days before the official release date, giving you plenty of time to save up for your next favourite game.
Assassin’s Creed III staat gepland voor een release op 31 oktober.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik neem aan dat ik met mijn freedom editie deze bonus toch ook krijg? Betaal er natuurlijk wel veel meer voor en dan verw8 je toch ook alle extra’s. Want ik zie de freedom editie hier niet genoemd worden voor dat extratje.

  2.   
    Stubborn's avatar

    Preorder voor 70€, ik zou het freedom editie kopen ipv die psn rip off

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    PSN Store is 2x zo duur man 😆

  4.   
    No4More's avatar

    Vaak is het extra geld wat je in de ps store tegenover de game winkels te veel om van het voordeel ( exclusieve content ) te genieten. Maar dit is na mijn mening wel een goede stap in de richting 😀

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Lekker fysiek kopen, veel leuker!

  6.   
    toqeer's avatar

    ik haal de normale versie denk ik 🙂

  7.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Als alles online pre-order word dan heb je helemaal geen toffe exclusive shit die je eerst kreeg bij pre orders…like a t-shirt of wat dan ook….