Battlefield 3 Premium specificaties gelekt

Zojuist zijn de specificaties van Battlefield Premium online gelekt. De service van EA en DICE, die veel lijkt op Call of Duty Elite, zou spelers een voorsprong kunnen geven in aangeboden content voor een zachter prijsje dan alle content los. Daarbij krijg je ook nog toffe extra’s. Deze lijst is ook al door EA gevalideerd als the real deal, maar het bedrijf wacht toch nog met de officiële onthulling op 4 juni. De keypoints van de gelekte informatie zijn:

2 weeks early access to all future Battlefield 3 expansion packs starting with Battlefield 3: Close Quarters.
Unique in-game knife
Unique in-game dog tags
10+ unique soldier camos
Unique weapon camos
Stats reset feature
10+ unique Platoon emblem decals
Increased Platoon emblem layers
Server queue priority
Save up to five of your favorite Battlefield Reports
5+ unique Assignments
Exclusive events
Exclusive Double XP weekends
Exclusive videos
Strategy guides
Additional bonus content
Volgens de gelekte informatie zal Battlefield Premium verkocht gaan worden voor 50 dollar, wat waarschijnlijk 50 euro bij ons gaat worden. Bekijk de volledige specificaties hieronder.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    morkop006's avatar

    zonde….

  2.   
    chatman12's avatar

    wel raar er staat dat er in totaal 20wapens bij alle DLC samen zitten, maar Close Quaters heeft er al 10 dus niet bij elke DLC zitten wapens denk ik?

  3.   
    soldierarjan's avatar

    zijn leuke diensten maar ik speel zelf geen heel jaar zo game komen teveel goede titels tussendoor uit die ik gewoon moet spelen.

  4.   
    Talska's avatar

    2e DLC kopen heeft wss geen zin, want als je daar op uitgekeken bent dan zit er niks op dan het hele zooitje in één keer aan te schaffen.

    En dat is ook wat ik maar doe. En ik zeg erbij dat de prijzen buitensporig zijn, zeker voor de mensen die voor de game zelf al 50 euro hebben neergelegd. Ik begrijp dat je voor service moet betalen, maar had extra kosten gerekend voor degen die het spel nog niet hadden. En voor de gene die het al wel hadden had best wat korting gegeven mogen worden.

    Verder prima game.

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Er wordt wel veel Premium info gelekt!

  6.   
    AweSomeGlory's avatar

    RenevdGijp schreef, "Er wordt wel veel Premium info gelekt!"

    Te veel, totaal niet verdacht ofzo.

  7.   
    AweSomeGlory's avatar

    ”chatman12″ schreef, "wel raar er staat dat er in totaal 20wapens bij alle DLC samen zitten, maar Close Quaters heeft er al 10 dus niet bij elke DLC zitten wapens denk ik?"

    Er komen dus waarschijnlijk helemaal geen wapens meer bij na CQ, omdat Back to Karkand ook al 10 wapens bezat, dus je krijgt die 10 wapens + 10 wapens van Close Quarters en dat is het. Maar ja het aanbod van wapens wordt ook gewoon telkens lager.