CrewGrounds: Ik heb hoge verwachtingen van de E3 2012!

Elke dag blijkt weer dat gamers het nooit allemaal met elkaar eens zijn. Wat de één een geweldig spel vindt, wordt verafschuwd door de ander en terwijl persoon A gek is op zijn Xbox 360, zweert persoon B bij de PlayStation 3. Ook in de crew verschillen de meningen meer dan eens en daarom krijgen de redacteuren van GamersNET in het tweewekelijkse item CrewGrounds de kans om hun ongezouten mening over de huidige poll te geven. Deze week vroegen we ze hun mening te geven over de volgende stelling:

Ik heb hoge verwachtingen van de E3 2012!

Stefan Arendshorst
Waar
Zoals elk jaar staat de frontpage vol met kleurrijke E3-nieuwsberichten. Dit jaar heb ik er zeker vertrouwen in dat er grote aankondigingen zullen komen. Zo verwacht ik dat we meer te weten komen over Halo 4, Assassin’s Creed 3 en Dragon Age 3. Wie weet wat voor moois deze titels voor ons in petto hebben?

Jos Pieters
Waar
Elk jaar weer worden de grootste aankondigingen omtrent de game-industrie op de E3 gedaan. Ook dit jaar verwacht ik veel nieuws over Halo 4, Hitman: Absolution, Assassins Creed III, Tomb Raider en nog veel meer. Tevens verwacht ik toch een aankondiging van de opvolger van de Xbox 360 door Microsoft. Ik kan niet wachten tot de beurs begint!

Wester Wagenaar
Waar
Ik heb alleen al torenhoge verwachtingen van de E3 2012 omdat Nintendo zijn gloednieuwe console eindelijk echt zal tentoonstellen. Nu is dit op zich niet zo’n verrassing meer en deed het Japanse bedrijf dat vorig jaar ook, maar nu moet Nintendo ons écht gaan overtuigen. De verwachting dat ze hierbij met heel wat vette games op de proppen komen, is daarom niet ongegrond.

Leon Kempers
Waar
Het is praktisch zeker dat Splinter Cell 6 zal worden getoond en alleen dat maakt de E3 2012 voor mij al een succes. Maar met pareltjes als Assassin’s Creed III, Dishonored, Far Cry 3, Hitman: Absolution en The Last of Us kan deze E3 al helemaal niet meer stuk! En dan weten we nog niet eens welke verrassingen ons te wachten staan…

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Total agree with Wester, Nintendo moet gaan verbazen!