Deze titels zijn momenteel in ontwikkeling voor de Wii U

Nintendo heeft zojuist een lijst vrijgegeven met alle games die momenteel in ontwikkeling zijn voor de Wii U, inclusief de verwachte releasedatum. Naast relatief onbekende titels als Jett Tailfin en Cloudberry Kingdom vinden we ook grote namen in het lijstje terug, waaronder Mass Effect 3, Assassin’s Creed III en Pikmin 3. Check snel het volledige overzicht hieronder.

2K Sports
NBA 2K13 – Holiday

D3Publisher
Ben 10: Omniverse – Holiday
Family Party: 30 Great Games (working title) -Holiday
Rise of the Guardians: The Video Game – Holiday

Electronic Arts
Mass Effect 3 – Holiday

Maximum Games
Jett Tailfin – Holiday

NAMCO BANDAI Games Inc.
TANK! TANK! TANK! – Holiday
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 (working title) – Holiday

Nintendo
LEGO City: Undercover – Holiday
New Super Mario Bros. U – Holiday
NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge – Holiday
Nintendo Land – Holiday
SiNG (working title) – Holiday
Wii U Panorama View (working title) – Holiday
Game & Wario (working title) – Launch Window
Pikmin 3 -Launch Window
Project P-100 (working title) – Launch Window
Wii Fit U – Launch Window

SEGA
Aliens: Colonial Marines – TBA
Sonic & All-Stars Racing Transformed – Holiday

THQ
Darksiders II – Holiday

Ubisoft
Assassin’s Creed III – Holiday
Just Dance 4 – Holiday
Marvel Avengers: Battle for Earth – Holiday
Rabbids Land – Holiday
Sports Connection – Holiday
Your Shape: Fitness Evolved 2013 – Holiday
ZombiU – Holiday
Rayman Legends – TBA

Warner Bros. Interactive Entertainment
Scribblenauts Unlimited – Holiday
Batman: Arkham City Armored Edition – Holiday

PUBLISHER DIGITAL TITLE LAUNCH
Chasing Aurora – Holiday
Trine 2: Director’s Cut – Holiday
Runner2: Future Legend of Rhythm Alien – Holiday
Aban Hawkins & the 1,001 Spikes – Holiday
Cloudberry Kingdom – Holiday

  1.   
    soldierarjan's avatar

    zijn toch aardig wat games.

  2.   
    GamerJaime's avatar

    soldierarjan schreef, "zijn toch aardig wat games."

    Yep maar 90% slaat nergens op..

  3.   
    fdennis's avatar

    Tis toch om te janken. Ze leren het ook nooit. Waarom moest er meteen een prijsverlaging komen bij de 3ds? Omdat het aanbod gewoon dramatisch was. En nu doen ze het gewoon weer. Er is dus niet eens een Zelda of een pokemon game in ontwikkeling. Daar komen ze mee aan als zeker iedereen een next gen xbox of playstation in huis heeft. Vind het onbegrijpelijk. Denk dat je behoorlijk wat fans trekt als je gewoon met de bekende titels aankomt inclusief een paar nieuwe IP’s. Mocht deze nieuwe console een prijskaartje boven de 300 euro krijgen dan zie ik het somber in. Want groten deels van de hardcore gamers zijn al afgehaakt en voor de casual gamer ( familie , kids ) word alles boven de 300 euro ook te lijkt me.

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Zit wel aardige games tussen, AC III, Mass Effect, NSMB Wii U, Pikmin, Darksiders, Avengers, Zombi U en Batman, Potverdorie, als dat een launch line up zou zijn….. Nintedo, keep up the good work en ik koop er blind één!

  5.   
    WesterW's avatar

    Game & Wario. Zou zo vet zijn als dat een nieuwe Wario Ware-titel betreft.

  6.   
    Relief's avatar

    RenevdGijp schreef, "Zit wel aardige games tussen, AC III, Mass Effect, NSMB Wii U, Pikmin, Darksiders, Avengers, Zombi U en Batman, Potverdorie, als dat een launch line up zou zijn….. Nintedo, keep up the good work en ik koop er blind één!"

    De helft al uitgebrachtte games en de helft moet nog komen. En van wat nog moet komen zit er niets geweldigs tussen wat de Wii U echt laat uitblinken.

  7.   
    ckerigon's avatar

    fdennis schreef, "Tis toch om te janken. Ze leren het ook nooit. Waarom moest er meteen een prijsverlaging komen bij de 3ds? Omdat het aanbod gewoon dramatisch was. En nu doen ze het gewoon weer. Er is dus niet eens een Zelda of een pokemon game in ontwikkeling. Daar komen ze mee aan als zeker iedereen een next gen xbox of playstation in huis heeft. Vind het onbegrijpelijk. Denk dat je behoorlijk wat fans trekt als je gewoon met de bekende titels aankomt inclusief een paar nieuwe IP’s. Mocht deze nieuwe console een prijskaartje boven de 300 euro krijgen dan zie ik het somber in. Want groten deels van de hardcore gamers zijn al afgehaakt en voor de casual gamer ( familie , kids ) word alles boven de 300 euro ook te lijkt me. "

    Er waren geruchten over dat de prijs van de Wii U rond de 300 euro gaat kosten zodat als het op de markt ligt meteen kan concurreren met de huidige consoles.
    En ik weet niet of jij de live stream goed hebt gevolgd, maar er is toch echt heel duidelijk gezegd dat er morgen nog een persconferentie komt waar ze meer games gaan laten zien/aankondigen van first en third party games voor de 3DS.

  8.   
    Relief's avatar

    3DS boeit geen drol. De Wii U is hetgene waarmee ze gamers moeten aantrekken en dat hebben ze dik laten liggen. 300 euro en current-gen spul? Voor het geval je het niet beseft. De 360 is al te koop voor de helft van die prijs en biedt met de huidige software en de komende updates tig maal meer mogelijkheden. En dan heb ik het nog niet eens over Smart Glass.

    Als Nintendo met een prijskaart van 300 euro komt dan voorspel ik nu al een flop.

  9.   
    ckerigon's avatar

    Relief schreef, "3DS boeit geen drol. De Wii U is hetgene waarmee ze gamers moeten aantrekken en dat hebben ze dik laten liggen. 300 euro en current-gen spul? Voor het geval je het niet beseft. De 360 is al te koop voor de helft van die prijs en biedt met de huidige software en de komende updates tig maal meer mogelijkheden. En dan heb ik het nog niet eens over Smart Glass.
    Als Nintendo met een prijskaart van 300 euro komt dan voorspel ik nu al een flop."

    De 3DS boeit geen drol? Nou dat zou ik niet zo snel zeggen er zijn inmiddels al miljoenen units verkocht xD
    De Wii U moet idd weer gamers gaan trekken, maar ik begrijp dat veel ontwikkelaars geen tijd hebben gehad om in zo’n korte tijd totaal nieuwe games te gaan ontwikkelen voor de E3. Wacht maar gewoon een tijdje en er zullen (hoop ik) genoeg mooie games aankomen aangezien de Wii U de current-gen consoles op het gebied van hardware al heeft overtroffen.

    En ik vind 300 euro echt wel een nette prijs voor een splinternieuw console op de markt.

  10.   
    Hitman047's avatar

    soldierarjan schreef, "zijn toch aardig wat games."

    Maar de release van de WIIU staat of valt met de launchtitels. Welke games uit deze lijst bij launch beschikbaar zijn moeten we nog maar afwachten.

  11.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    soldierarjan schreef, "zijn toch aardig wat games."

    En wat Hardcore games zei ik graag wil zien op dat systeem.
    Wie zij ook al weer dat de Wii U gedoemd was om te falen?!

  12.   
    GamerJaime's avatar

    ckerigon schreef, "

    ”Relief” schreef, "3DS boeit geen drol. De Wii U is hetgene waarmee ze gamers moeten aantrekken en dat hebben ze dik laten liggen. 300 euro en current-gen spul? Voor het geval je het niet beseft. De 360 is al te koop voor de helft van die prijs en biedt met de huidige software en de komende updates tig maal meer mogelijkheden. En dan heb ik het nog niet eens over Smart Glass.
    Als Nintendo met een prijskaart van 300 euro komt dan voorspel ik nu al een flop."

    De 3DS boeit geen drol? Nou dat zou ik niet zo snel zeggen er zijn inmiddels al miljoenen units verkocht xD
    De Wii U moet idd weer gamers gaan trekken, maar ik begrijp dat veel ontwikkelaars geen tijd hebben gehad om in zo’n korte tijd totaal nieuwe games te gaan ontwikkelen voor de E3. Wacht maar gewoon een tijdje en er zullen (hoop ik) genoeg mooie games aankomen aangezien de Wii U de current-gen consoles op het gebied van hardware al heeft overtroffen.
    En ik vind 300 euro echt wel een nette prijs voor een splinternieuw console op de markt."

    Zoals Hitman ook al terecht zegt. Een console staat of valt met toffe launch titels en vooral voor Nintendo is dit belangrijk omdat ze de hardcore gamer al kwijt waren en na dit fiasco nog steeds zijn. Ik ga er echt niet op wachten totdat er misschien ooit eens een leuke game voor die WiiU komt. Ik wacht wel op een nieuwe Xbox of Playstation. Fuck Nintendo ze hadden een kans en ze hebben het gewoon keihard verneukt. Doodzonde maar helaas Microsoft en Sony zullen zich de tyfus lachen en terecht! Het is om te janken maar ik lach de ballen uit mijn broek wat een sukkels!

  13.   
    WesterW's avatar

    Een console staat of valt met toffe launch titels

    En daarom is de PlayStation 3 nu zo immens groot?