Disney film Wreck-It Ralph toont Gears of War, Bowser, Doctor Eggman en meer

Op GamersNET geven wij eigenlijk nooit aandacht aan films, want daar hebben we onze zustersite MoviesNET voor. Toch heeft Disney’s nieuwste film alles met onze grote hobby te maken. Wreck-it Ralph draait om een personage in een arcadekast dat het beu is om continu de slechterik te moeten spelen. Hij besluit zijn leven om te gooien en te bewijzen dat hij ook goed persoon kan zijn. Wat volgt is een avontuur waarin de een na de andere gameverwijzing je om de oren vliegt.


De eerste trailer van de film toont ons bijvoorbeeld een scène waarin Wreck-it Ralph een gastrol vervult in het Gears of War-universum. Of wat dacht je van een samenkomst van allerhande slechteriken uit games, zoals Bowser, Zombie van Plants Vs. Zombies, Zangief en Mr. Bison van Street Fighter, een spookje uit Pac-man en andere snoodaards? De trailer smaakt voor de gameliefhebber in ieder geval absoluut naar meer.

Voor het nostalgische stukje beeldmateriaal in de vorm van de eerste trailer van de film, verwijzen we jullie graag door naar MoviesNET.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Wordt volgens mij een FUCKING vette film! Al is het alleen maar omdat Bowser,Eggman en Bison in 1 scene zitten!! 😀

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Leuk bedacht, maar mogen Bowser en consorten wel in de film i.v.m met de auteursrechten etc.? Maar mocht het zo zijn, dan wordt het zeker een leuk project!

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    lijkt me echt een leuken film om ze zien

  4.   
    Lazar93's avatar

    geweldig hahaha

  5.   
    Leon's avatar

    Vet, deze film moet ik zien!

  6.   
    JonsoN's avatar

    L30N schreef, "Vet, deze film moet ik zien!"

    Inderdaad, super leuk idee!

  7.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Ben benieuwd….Als gamer voel je je bijna verplicht om deze film te gaan zien…haha makkelijke marketing, lijkt me.