GN Fotoreportage: De eerste beursdag

De persconferenties zijn voorbij, de nieuwe titels zijn aangekondigd en de beursvloer is open: de E3 is nu echt begonnen! Peter en ik bevonden ons gisteren op de vloer om allerhande nieuwe games te zien en te spelen. We renden van afspraak naar afspraak, allemaal om jullie van een goede verslaggeving te voorzien met onze GN On Tours. Hier en daar was er echter wel tijd voor het schieten van een paar fotootjes van de beurs, de games en natuurlijk de dames. Die foto’s bundelen zich vandaag op in een compleet nieuw GN Fotoverslag!

[SCREENSHOTS]

Ook vandaag belopen we weer de vloer van de Electronic Entertainment Expo en hoewel de accu van mijn camera zich op een drastisch laag niveau bevindt, zal ik toch proberen ook morgen weer een kersvers GN Fotoverslag voor jullie klaar te hebben.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nice!

    geweldige foto’s! Op de eerste foto zien we links achter al een teaser naar Gears of War Judgment, op dat gele bord zo te zien. xD :D. Komen er ook foto’s online van het Xbox feestje waar Gears of War, South Park en Cliffy B aanwezig waren?

  2.   
    lassieman's avatar

    Iedereen mooie foto’s ^^ Lekker eten daar zie ik ;p

  3.   
    toqeer's avatar

    deze foto,s zien er zeker mooi uit vooral de 3e foto
    interesseert mij erg ๐Ÿ˜›

  4.   
    tijn80's avatar

    toqeer schreef, "deze foto,s zien er zeker mooi uit vooral de 3e foto
    interesseert mij erg ๐Ÿ˜› "

    Die van het Staples centre? Ik vind nummer 5 erg interessant ๐Ÿ˜›

  5.   
    cool ice's avatar

    mooie foto’s! ๐Ÿ™‚