GN Lunchtip: Filmgame uit gamefilm Wreck-It Ralph nu ook zelf te spelen


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vorige week kwam Disney met de eerste trailer van de film Wreck-It Ralph. Een film waarin de gelijknamige Ralph de slechterik speelt in een arcade spel genaamd Fix-It Felix Jr. Hierin moet de held van het spel, Felix Jr., een gebouw oplappen dat Ralph continu kapot maakt. In de film is Ralph deze toegediende rol echter zat en besluit om voor eens en altijd duidelijk te maken dat ook hij de good guy kan zijn. Disney heeft nu het grappige flash spel van Fix-It Felix Jr. online gezet. Het spel is hier te spelen! Check hier die eerste trailer en kijk eens op MoviesNET om meer over Wreck-It Ralph te weten te komen.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Ondertussen in de geluidsstudio van Tomb Raider…

Eet smakelijk!

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Tof! Ik word helemaal gek hier van een project, wat ontspanning kan ik wel gebruiken. 🙂

  2.   
    Intersivety's avatar

    Haha even spelen dan, die film lijkt me trouwens erg leuk!

  3.   
    EggieGame's avatar

    Geniaal!

  4.   
    jungler's avatar

    Ziet er super nice uit 😀

  5.   
    Verluci's avatar

    Ik heb me kapot gelaggen bij die trailer! Zal de game een checken:)

  6.   
    firehopper211's avatar

    Awesome!! K’had deze trailer gisteren nog gezien en ik ben hem plan ook echt te gaan zien.

  7.   
    toqeer's avatar

    dit ziet er echt zo grappig uit goed bedacht die film 😛