Jij bent de held in South Park: The Stick of Truth; releasedatum onthuld

In South Park: The Stick of Truth ben jij de new kid. Vermoedelijk zal je zelf kunnen kiezen hoe je je personage er uit zal laten zien. Cartman en zijn drie vrienden dragen kleding met een fantasy-stijl. De RPG van Obsidian kent vele verwijzingen naar de tv-serie. Zo zien we onder andere Crab People en Mr. Slave terug.

Zoals te verwachten was krijgt The Stick of Truth exact dezelfde stijl mee als de tv-serie. De makers van de serie, Trey Parker en Matt Stone, omschrijven het zelf als een crappy look.

South Park: The Stick of Truth zal op 5 maart uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De Xbox 360-versie zal gebruikmaken van Kinect, dit blijft echter wel beperkt tot voice control. Voor de Xbox 360 zal er ook een exclusieve pre-orderbonus zijn. Deze bestaat uit verschillende wapens en het Mysterion Superhero Pack, zodat je je kan kleden als superheld.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Dit is de game waar iedereen die Southpark kijkt gaat spelen! Applausje!

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nice!

    Ik heb alle South Park afleveringen gezien. Als South Park fan ga ik deze game zeker weten kopen! De graphics zijn gewoon hetzelfde als een aflevering van South Park. Wel vet dat Trey Parker en Matt Stone op het podium kwamen tijdens de Microsoft persconferentie alleen wel jammer dat ze snel weer weg gingen. Waarom deden ze gewoon niet even wat stemmetjes na zoals die van Cartman, Kyle, Stan en Kenny! Dat zal grappig zijn geweest. En als ze dat deden dan stonden ze echt niet voor lul. Nee… Usher en zijn dansgroep en de Kinect meuk games dat stond allemaal voor lul.

  3.   
    toqeer's avatar

    doet me een beetje denken aan the simpsons the game van een paar jaar
    terug 2007 ๐Ÿ™‚

  4.   
    blackname's avatar

    toqeer schreef, "doet me een beetje denken aan the simpsons the game van een paar jaar
    terug 2007 ๐Ÿ™‚ "

    enige overeenkomst die ik zie is dat het allebij een tv serie is.

  5.   
    FishHookz's avatar

    Deze game zag er wel geniaal uit ๐Ÿ˜† Ben benieuwd ๐Ÿ˜‰