Kans op onthulling Alan Wake 2 steeds groter

De komst van een nieuwe Alan Wake begint steeds aannemelijker te worden. Ontwikkelaar Remedy heeft namelijk vandaag de website AlanWake2.com geregistreerd. En ook Sam Lake, de schrijver voor het verhaal van Alan Wake 2, liet dit weekend op Twitter van zich horen:

It’s all true. ‘It will happen again, in another town, a town called Ordinary.’ It’s happening now.
Al deze aanwijzingen lijken te wijzen op een aankondiging van Alan Wake 2 op de E3. De persconferentie van Microsoft is nog maar een paar uur van ons verwijderd, dus we zullen het snel te weten komen.

  1.   
    Sub-Zeuro's avatar

    OMFG! hoop dat dit echt is… ik heb nog wel zin in een nieuwe Alan Wake story! Maar aan de andere kant was dit enigzins wel te verwachten…mede dankzij nieuwe successen met de game op de pc…maar een einde in het verhaal mag ook wel?? en Max Payne 4 van Remedy mag ook wel, niet dat MP3 slecht was door Rockstar integendeel, maar Remedy kan het weer beter op de andere manier, Remedy style… 😉

  2.   
    Ken2BE's avatar

    Dit zou wel fantastisch nieuws zijn 😀 en hopelijk blijven we nu niet met vragen zitten.

  3.   
    nunen007's avatar

    Dit is echt geweldig! Ik heb hier zo lang op gewacht. Ik hoop wel dat het verhaal een beetje duidelijker eord dan bij het eerste deel. 😀

  4.   
    nunen007's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Dit is echt geweldig! Ik heb hier zo lang op gewacht. Ik hoop wel dat het verhaal een beetje duidelijker word dan bij het eerste deel. 😀 "

  5.   
    toqeer's avatar

    hiervoor zou ik echt een xbox voor wilen hebben 🙂