1.   
    GamerJaime's avatar

    Echt bizar,ik ging in het begin kijken met een gevoel van jaja lul maar raak ik weet het nog zo net niet met die WIIU. Ik ben namelijk onwijs teleurgesteld in Nintendo na aankoop van de WII en vind het moeilijk ze nog serieus te nemen maar nu ik het hele filmpje gezien heb ben ik bijna om en FUCKING enthousiast hierover. Nintendo gaat online en hoe! De WIIU wordt echt ontzettend groot en gaat zich eindelijk eens op online gamen richten. En je kan er ook ontzettend veel mee. Ziet er echt allemaal fucking vet uit! Het enige wat ik me nog afvraag is of het ook echt allemaal zo goed werkt als ze op die filmpjes laten zien en natuurlijk wat voor een games hierop uitkomen. Ik denk echt als het zo goed is als het er nu uitziet Nintendo wel eens een sterke inhaalslag kan gaan maken en eindelijk weer eens serieus genomen kan worden. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar dinsdag! 😀

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Het kantoor van Nintendo Nederland is ook weer opgestart. We hebben nu dus ook de video van Nederlandse ondertitels kunnen voorzien.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    R1chardTM schreef, "Het kantoor van Nintendo Nederland is ook weer opgestart. We hebben nu dus ook de video van Nederlandse ondertitels kunnen voorzien."

    Oke nice! 🙂