Nieuwe details omtrent Mass Effect 3: Extended Cut gelekt

Er zijn nieuws details gelekt over de Extended Cut DLC van Mass Effect 3. In de Extended Cut krijgen wij een verlengd einde. Hierin zullen nieuwe scenes en dialogen het einde van de franchise verduidelijken. De keuzes die men heeft gemaakt in de gehele franchise zullen een grotere impact krijgen.

Naast de Extended Cut kunnen wij de downloadable content Mass Effect 3: Earth verwachten. Deze zal namelijk nieuwe mappen introduceren. Deze mappen spelen zich af op de Aardse Rio, Vancouver en London. Daarnaast wordt het wapenarsenaal uitgebreid met een Piranha Assault shotgun, een Acolyte pistol en een Typhoon light machine gun. De Mass Effect 3: Earth DLC zal voor het menselijke ras nieuwe classes introduceren. Dit zijn de Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow, en Fury.

Mass Effect 3: Extended Cut zal gratis te downloaden zijn in de zomer. De reden hiervoor is dat er veel kritiek was op de originele einde van Mass Effect 3.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    En terecht want dat einde was echt een schande 😳

  2.   
    Tadao's avatar

    gamersnet schreef, "Mass Effect 3: Extended Cut zal gratis te downloaden zijn in de zomer. De reden hiervoor is dat er veel kritiek was op de originele einde van Mass Effect 3."

    Lichtjes uitgedrukt, mooi, neutrale, journalistiek

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Ken2BE schreef, "En terecht want dat einde was echt een schande 😳 "

    Het einde blijft hetzelfde het enige wat er verandert is dat ze meer tekst en uitleg erbij geven.