Nieuwe Splinter Cell krijgt de naam Blacklist; ondersteuning voor Kinect

Splinter Cell 6 is officieel aangekondigd tijdens de E3 persconferentie van Microsoft. De game speelt zich, in ieder geval deels, af in Irak en lijkt nog steeds actie georiënteerd, zoals Splinter Cell: Conviction. Sam beweegt zich vloeiend door de omgevingen heen en kan nog steeds net als in Conviction meerdere vijanden selecteren en ze achter elkaar neerschieten. De Predator-achtige gameplay zal terugkeren, tezamen met een visor waarmee Sam zijn vijanden door muren heen kan zien.

Sam Fisher zal gedeeltelijk bestuurbaar zijn via Kinect voice, waarmee de speler een missile strike kan bevelen om vijanden achter cover weg te blazen. Ook kan je vijanden naar je toe lokken, door iets als ‘hey you’ te zeggen. Tot slot lijk Sam Fisher een stuk jonger dan in Conviction, dus wellicht speelt deze Splinter Cell zich voor laatstgenoemde game af.

De game staat gepland voor een release in de lente van 2013.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Deze game is echt een stuk beter en leuker dan ik had verwacht 😮 Halo 4 heeft pech 🙄

  2.   
    lassieman's avatar

    “Hey you.” Komen ze heel droog uit de dekking xD Deze game lijkt me wel vet, maar al die voice commands met Kinect zie ik niet echt zitten.

  3.   
    NightHawk's avatar

    Ja niet dus. Fuck dit spel

  4.   
    FishHookz's avatar

    NightHawk schreef, "Ja niet dus. Fuck dit spel"

    Kinect ondersteund alleen de game hea, je hebt geen kinect nodig en waarom zeg je ”Fuck dit spel” want dit spel ziet er geweldig uit en probeer jij het dan maar eens beter te maken 😉

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nice!

    De gameplay tijdens de Microsoft persconferentie zag er wel erg vet uit!
    Ik kan niet wachten op deze game! Hopelijk straks om 0.00 uur meer tijdens de Ubisoft persconferentie.

  6.   
    xColdNight's avatar

    Vind het wel grappig dat je het spel kunt ondersteunen met Kinect voice. Zolang het niet verplicht is, is het leuk om die simpele extra’s te kunnen gebruiken 🙂

  7.   
    NightHawk's avatar

    GN Assassin schreef, "

    ”NightHawk” schreef, "Ja niet dus. Fuck dit spel"

    Kinect ondersteund alleen de game hea, je hebt geen kinect nodig en waarom zeg je ”Fuck dit spel” want dit spel ziet er geweldig uit en probeer jij het dan maar eens beter te maken 😉 "

    Ik wou eigenlijk reageren nadat ik de gameplay had gezien. Ik heb niks gezien wat er geweldig uit ziet, ik heb zelf helemaal geen gameplay gezien. Een Sam zonder zijn originele stem, die kan klimmen en klauteren als een Assassin. Achterlijke vijanden en bovenop het meest simpele, saaie gevechtssysteem dat ik ooit heb gezien? Serieus, even wat mensjes aanvinken en hup de computer doet het werk wel voor jou! Gewoon kijken. Dat vind ik niet bepaald leuk om te spelen, ook al ziet het er wel zo uit.

    Da’s trouwens een probleem met veel van de spellen deze dagen vind ik, ze zijn allemaal zeer leuk om naar te kijken, maar godverdomme helemaal niet zo leuk om te spelen.