Nintendo weigert komst 3DS XL te bevestigen

Gisteren wisten we je al te melden dat de Japanse zakenkrant Nikkei beweerde dat Nintendo op haar persconferentie een nieuw, groter model van de 3DS aan zal kondigen. Nintendo heeft inmiddels echter in een officiële reactie laten weten dat het hier gaat om een “speculatief artikel” met meerdere fouten. Daarnaast meldde een woordvoerder dat de geruchten niet bevestigd zijn.

Opvallend genoeg worden de geruchten ook niet ontkend, dus er is nog hoop voor de liefhebbers van grote handhelds. In het artikel van Nikkei viel tevens te lezen dat de Wii U een adviesprijs van ruim 300 euro mee zal krijgen. Ook dit nieuws is nu officieel dus “niet bevestigd” door Nintendo. Meer over de Wii U en de 3DS krijgen we te horen tijdens Nintendo’s perconferentie, die vanavond vanaf 18:00 uur live te volgen is op GamersNET.

  1.   
    lassieman's avatar

    Als ze zeggen dat het artikel “meerdere fouten” bevat. Zeggen ze het alsof er nog genoeg dingen zijn de wel kloppen, vraag me wel af of de meesten wel zitten te wachten op een handheld die niet erg mobiel is en ook nog een 300 euro zou kosten.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik mag toch wel hopen dat die er komt ik heb een 3DS en het scherm is echt gewoon klein, Ik heb en DSI XL en speelt echt gewoon veel lekkerder.

  3.   
    toqeer's avatar

    echt snap echt niet dat er weer een 3ds xl komt veelste lelijk
    is eigenlijk nergens voor nodig normale 3ds is tog beter 😛

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    toqeer schreef, "echt snap echt niet dat er weer een 3ds xl komt veelste lelijk
    is eigenlijk nergens voor nodig normale 3ds is tog beter 😛 "

    Zeker nooit op een dsi xl gespeeld veel lekkerder iets groter scherm