Onthulling Dead Space 3 mogelijk op E3

De officiële Dead Space-website verandert de laatste tijd steeds vaker. Er was al een countdown timer verschenen, maar deze heeft zich – tot nu toe – goed weten te verstoppen. Als we een kijken nemen op de website kunnen we een nieuwe video bekijken waarin John Carver zich uit een benarde situatie moet zien te redden, maar om alles nog een beetje erger te maken moet hij nu ook vechten tegen hordes Necromorphs. Maar tot nu toe was er vrijwel niets bekend over een John Carver; alle “gelekte” details over Dead Space 3 gingen over Isaac Clarke, de protagonist uit de eerdere Dead Space-delen.

Onder de video is ook de volgende tekst te vinden:

A NEW CHAPTER IN THE DEAD SPACE SAGA

While patrolling the planet Uxor, Earthgov Sergeant John Carver witnesses an attack on the Marker Site he guards which changes his life forever. John must now fight his way through a colony now in complete chaos as he begins to discover how important he is in fighting the Necromorph plague.

This is just the start of John Carver’s saga in the Dead Space Universe.

Wellicht zijn de gelekte berichten van eerder dit jaar dus helemaal niet waar en heeft Visceral een heel ander verhaal voor ons klaarstaan.

Maar dat is niet het enige, want de eerder genoemde countdown timer is nog steeds aan het aftellen. Na het selecteren en plakken in een kladblok-bestandje werden de cryptische Necromorph symbolen opeens een stuk menselijker, namelijk: 3 11 51. Drie dagen, elf uur en 51 seconden. Doet dit al een belletje rinkelen? De E3! Wellicht komt EA dan met de officiële aankondiging van Dead Space 3; de tijd zal het leren.

  1.   
    ronineter's avatar

    ben benieuwd!

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ronineter schreef, "ben benieuwd!"

    Ik ook!

    Ik weet wel zeker dat Dead Space 3 wordt aangekondigd tijdens de EA persconferentie. Die trailer, screenshots en logo van afgelopen week zijn echt! 🙂 Als Dead Space 3 wordt aangekondigd ga ik eerst Dead Space 1 spelen en dan 2 zodat ik helemaal klaar ben voor deeltje 3! 🙂