SimCity komt uit in februari 2013

Middels een trailer tijdens de persconferentie van EA heeft ontwikkelaar Maxis bekendgemaakt dat SimCity in februari 2013 uit zal komen. De nieuwe SimCity heeft een enigszins cartoony stijltje en biedt weer vele mogelijkheden om een stad te bouwen zoals we gewend zijn van de serie.

Eerder werd al bekend dat multiplayer centraal zal staan in de simulatiegame. Het blijf echter ook mogelijk om in je eentje een stad te bouwen.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    vroeger simcity kapot gespeeld deze ga ik zeker halen in februari.

  2.   
    fdennis's avatar

    Wat een idiote voorjaar gaat dit worden. Weer een game op het verlanglijstje in het eerste kwartaal. SimCity , Bioshock Infinite , Company of Heroes 2 , Command and Conquer General 2 en Tomb Raider.

  3.   
    Mmore's avatar

    fdennis schreef, "Wat een idiote voorjaar gaat dit worden. Weer een game op het verlanglijstje in het eerste kwartaal. SimCity , Bioshock Infinite , Company of Heroes 2 , Command and Conquer General 2 en Tomb Raider. "

    Ik heb zowat de zelfde games op mijn lijstje staan ja. Gaat behoorlijk wat kosten dit jaar. Vraag me of tot in hoeverre de sales beïnvloed worden door al deze games die zowat gelijktijdig launchen. Kan zelf gelukkig veroorloven om de games die ik wil aan te schaffen, maar ik kan me voorstellen dat er voor veel andere keuzes gemaakt worden. Dan kan je als uitgever misschien toch beter kijken of je een ondergeschoven game (Tombraider, Bioshock) later of vroeger kan uitbrengen.

  4.   
    Cirdan's avatar

    Eindelijk! Deze ga ik zeker kopen 😀