Ubisoft Montreal kondigt Watch Dogs aan

Ubisoft heeft zojuist op hun E3-persconferentie een volledig nieuwe game aangekondigd. Watch Dogs, zoals de game door het leven zal gaan, wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Het spel zal draaien om een wereld waarin gehele steden worden beheerst door computers en alle informatie van de bewoners bij deze apparaten bekend is.

Uit een demo bleek dat het onder andere mogelijk is om uit een menuutje te selecteren wat je precies hackt. Zo wist de protagonist de verkeerslichten te beïnvloeden, waardoor alle auto’s tegen elkaar botsten. Ook beveiligingscamera’s kunnen gebruikt worden om mensen te bespioneren. Wanneer we de game kunnen verwachten is nog onbekend.

  1.   
    Jemigzeg's avatar

    Het zag er veelbelovend uit tijdens de presentatie, dit is een titel die ik in de gaten ga houden

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Het zag er tof uit maar wat ik er nu precies van moet verwachten weet ik nog niet precies en hoe de gameplay zal zijn.

  3.   
    Zash's avatar

    Zag er echt super vet uit die gameplay. Eindelijk een nieuwe titel. Zeker een game om in de gaten te houden.

  4.   
    Ika Q's avatar

    Deze game heeft mij echt helemaal weg geblazen. Ubisoft is goed bezig. 8)

  5.   
    050grunn's avatar

    Jaaa deze game trok zeker mijn aandacht en blijf hem ook in de gaten houden,heb er ook nog nooit eerder van gehoord zag er veel belovend uit!

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Anvil Engine 3 (Assassin’s Creed 3) of Unreal Engine 4. In eht laatste geval een mogelijke next gen titel voor aankomende systemen?

  7.   
    Yassin Karmoudi's avatar

    Lag het aan mij, of ben ik serieus overdonderd door de game Watch_Dogs?

    Jezus, wat was dat toch de Picasso van de games, ben benieuwd of het nog op huidige consoles uitkomt of bedoelt is voor Nextgen. Misschien een voorbode voor de nieuwe Playstation we zullen het over een half uurtje te weten te komen! Ben benieuwd!

  8.   
    RenevdGijp's avatar

    Wow, net de trailer gezien en de adrenaline stroomt erdoor, ik wil spelen. Ik zeg GTA IV achtige game. Super vet, super gameplay. Deze game gaan we in de gaten houden!!! Echt zoals Uri Geller (jaja, kent u die nog) zou zeggen: Mind Blowing!

  9.   
    Daniel Z's avatar

    Wow, ik zie nu de beelden en dit is vet. Het concept ziet er nice uit en eindelijk ook een titel die nog niet gelekt is voor de E3.

  10.   
    Hitman047's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Wow, ik zie nu de beelden en dit is vet. Het concept ziet er nice uit en eindelijk ook een titel die nog niet gelekt is voor de E3."

    Dit. De eerste (grote) titel die ik niet van tevoren aan had zien komen, en tevens dé verrassing van de E3, tot nu toe. 😉

  11.   
    NightHawk's avatar

    Super graphics en wijze ‘hier-kan-ik-uren-mee-mensen-kloten’ hack gameplay die me wat doet denken aan de dolle pret van GTA. Een van de meest veelbelovende games voor mij.

  12.   
    Boxer's avatar

    Wow, zag net de gameplay op YouTube. Dit is zeker een game om in de gaten te houden!