GamersNET.nl V4 Logo
GamersNET.nl V4 Games
Auteur : Leon Stougie zondag 8 juli 2012 om 11:51:06

Bèta LittleBigPlanet Karting begint 10 juli

De afgelopen dagen was het al mogelijk om je in te schrijven voor de bèta van LittleBigPlanet Karting. Er was echter nog niets over deze bèta bekend. Sony heeft nu bekendgemaakt dat de bèta van LittleBigPlanet Karting op 10 juli van start zal gaan en zal tot 31 juli duren.

In de komende week zullen de eerste uitnodigingen voor de bèta verstuurd worden. Mocht je voor 10 juli echter nog geen bericht hebben gekregen, is er nog hoop. Gedurende de beta zullen er namelijk ook nog extra uitnodigingen verstuurd worden.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de beta. Door de overweldigende interesse heeft men de registratie-site offline gehaald:

We have been absolutely overwhelmed by the number of applications we got for the LittleBigPlanet™ Karting Beta! Unfortunately, because we already have so many applications we have had to take the registration site offline.

It's been truly amazing to get such a positive response from you all and we would like to thank you very much for your interest.

Thanks,
PSN Beta Team

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Intersivety op zondag 8 juli, 2012 om 12:24:49 quote

Sub Zero

345 posts
Nu nog een invite krijgen...
Gepost door fdennis op maandag 9 juli, 2012 om 00:22:45 quote

GN "Ultima"

1530 posts
Vind dat ze met littlebigplanet karting iets teveel gekloond hebben van Mario Kart. Littlebigplanet opzichzelf is compleet anders dan een mario game. Maar door er een karting game ervoor bij te maken vind ik het teveel gekloon. Sla deze titel daarom ook over.
Gepost door huntedjohan op maandag 9 juli, 2012 om 00:33:23 quote

GN "Die Hard"

595 posts
fdennis schreef:
Vind dat ze met littlebigplanet karting iets teveel gekloond hebben van Mario Kart. Littlebigplanet opzichzelf is compleet anders dan een mario game. Maar door er een karting game ervoor bij te maken vind ik het teveel gekloon. Sla deze titel daarom ook over.

begrijp ik jou verkeerd of wil je nu eigenlijk zeggen dat alleen mario kart het recht heeft om een karting game te maken? ik kende littlebig planet niet echt, dus ff gekeken naar een aantal shots en ik kan niet echt ontdekken waar jij de kloon vandaan haal. als natuurlijk in de naam. dit zijn mijn soort spellen gelukkig niet dus ik ga me er verder niet druk om maken

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Aflevering 241 - het nieuwe GN Radio!, zaterdag 25 oktober 2014
Friday Night Live: Welke griezelgame moeten wij spelen?
Prijsvraagvrijdag: Win een awesome shirt van The Crew!
Prijsvraag: WIN Lords of the Fallen voor de Xbox One!
GN Kalender: Oktober 2014
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie
Poll : New-gen-teleurstellingen?

Ik had meer verwacht van de PlayStation 4 en Xbox One

Eens

47%
Oneens
53%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 137 stemmen.