Auteur : Leon Stougie zondag 8 juli 2012 om 11:51:06

Bèta LittleBigPlanet Karting begint 10 juli

De afgelopen dagen was het al mogelijk om je in te schrijven voor de bèta van LittleBigPlanet Karting. Er was echter nog niets over deze bèta bekend. Sony heeft nu bekendgemaakt dat de bèta van LittleBigPlanet Karting op 10 juli van start zal gaan en zal tot 31 juli duren.

In de komende week zullen de eerste uitnodigingen voor de bèta verstuurd worden. Mocht je voor 10 juli echter nog geen bericht hebben gekregen, is er nog hoop. Gedurende de beta zullen er namelijk ook nog extra uitnodigingen verstuurd worden.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de beta. Door de overweldigende interesse heeft men de registratie-site offline gehaald:

We have been absolutely overwhelmed by the number of applications we got for the LittleBigPlanet™ Karting Beta! Unfortunately, because we already have so many applications we have had to take the registration site offline.

It's been truly amazing to get such a positive response from you all and we would like to thank you very much for your interest.

Thanks,
PSN Beta Team

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Intersivety op zondag 8 juli, 2012 om 12:24:49 quote

Sub Zero

354 posts
Nu nog een invite krijgen...
Gepost door fdennis op maandag 9 juli, 2012 om 00:22:45 quote

GN "Ultima"

1792 posts
Vind dat ze met littlebigplanet karting iets teveel gekloond hebben van Mario Kart. Littlebigplanet opzichzelf is compleet anders dan een mario game. Maar door er een karting game ervoor bij te maken vind ik het teveel gekloon. Sla deze titel daarom ook over.
Gepost door huntedjohan op maandag 9 juli, 2012 om 00:33:23 quote

GN "Die Hard"

749 posts
fdennis schreef:
Vind dat ze met littlebigplanet karting iets teveel gekloond hebben van Mario Kart. Littlebigplanet opzichzelf is compleet anders dan een mario game. Maar door er een karting game ervoor bij te maken vind ik het teveel gekloon. Sla deze titel daarom ook over.

begrijp ik jou verkeerd of wil je nu eigenlijk zeggen dat alleen mario kart het recht heeft om een karting game te maken? ik kende littlebig planet niet echt, dus ff gekeken naar een aantal shots en ik kan niet echt ontdekken waar jij de kloon vandaan haal. als natuurlijk in de naam. dit zijn mijn soort spellen gelukkig niet dus ik ga me er verder niet druk om maken

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Tom en Peter over Final Fantasy 15 en filmgames | GamersNET RADIO #310, zaterdag 09 april 2016
Win een zilveren zakhorloge van Assassin's Creed! | Prijsvraagvrijdag
GN Kalender: Mei 2016
Win Star Fox Zero + amiibo! Prijsvraag
Zorg jij ervoor dat er een GamersNET eSports Team komt?
GamersNET T-shirt infomercial | Koop nu, we zitten voor u klaar!
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie
Poll : PlayStation 4K en Xbox 1.5

Heb jij interesse in een PlayStation 4K of Xbox 1.5?

Ja, ik ben benieuwd!

77%
Nee, ik heb (nog) geen interesse.
23%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 1152 stemmen.