Gerucht: Ada Wong en Sheva Alomar keren terug in Resident Evil 6

Xbox 360-gebruikers die Dragon’s Dogma bezitten kunnen sinds gisteren aan de slag met de demo van Resident Evil 6. Enkele techneuten hebben deze demo al helemaal uitgeplozen en de mappen die het bestand bevat op internet gezet. Daaruit blijkt dat Ada Wong, de pittige tante die we recentelijk nog zagen in Operation Raccoon City, zal terugkeren in Resident Evil 6.

Uit de gegevens blijkt dat Wong haar opwachting zal maken als NPC (non-playable character) in de verhaallijnen van Leon, Chris en Jake. Al sinds januari gaat het gerucht dat Ada zal terugkeren in Resident Evil 6, maar Capcom wil vooralsnog niets bevestigen. De gegevens uit de demo wijzen er tevens op dat er een rol is weggelegd voor Sheva Alomar. Met de cast van Resident Evil 6 lijkt het dus wel snor te zitten.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Verhaallijn van de 2e PS1 game vind ik nog altijd het best. Alleen jammer dat het zo oud is.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Je ziet Ada Wong gewoon in de trailers die zijn uigekomen dus waarom een gerucht het is gewoon een feit dat ze terug komt. Maar voor Sheva Alomar dat is nieuw voor mij dat wist ik zelf nog niet.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Idd een hele goede cast! Tof dat alles in deze game samenkomt,maken ze die domme keuze met die demo toch weer een beetje goed.

  4.   
    PaNNa's avatar

    Ben gewoon super benieuwd wat het gaat worden.