GN Lunchtip: De Art Direction van Saints Row: The Third


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Als gamer vergeet je soms wel eens hoeveel tijd en moeite een ontwikkelaar in een game steekt. Er wordt nagedacht over dingen waar je als gamer geen idee van hebt en achter de meeste dingen schuilt een heel specifieke visie. Op de Game Developers Conference, de GDC, geven ontwikkelaars elk jaar lezingen over bepaalde aspecten van hun games en het ontwikkelen van hun games. Zo ook Volition, die dit jaar een lezing verzorgde over de Art Direction van Saints Row: The Third. Het is een vrij lange video voor tijdens de lunchpauze, maar zeker het bekijken waard als je het leuk vindt om een kijkje te nemen achter de schermen van de ontwikkeling van een game.

Mocht je zelf bezig zijn met het ontwikkelen van een game of vind je het erg interessant om hier meer over te weten te komen, dan is er in augustus ook weer de Europese versie van de GDC. Deze vindt plaats in hetzelfde gebouw als de GamesCom, die start op woensdag. De GDC begint op dinsdag en er zullen sprekers zijn van onder andere Crytek, Epic Games, Deep Silver en nog vele andere ontwikkelaars.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Naar het toilet met Mario

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren