GN Lunchtip: Obi-Wan Kenobi koopt een auto!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Als liefhebber van Star Wars en vooral Obi Wan Kenobi, volg ik hem al jaren. Zelfs nu, jaren na zijn avonturen in de originele trilogie, is hij nog steeds actief en onlangs is hij gezien bij een autodealer in Groot Brittannië. De beste man heeft nog steeds zijn charismatische uitstraling en schitterende stemgeluid en als je dat niet geloofd? Bekijk onderstaand filmpje en geniet!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Games met vreemde namen
Eet smakelijk! Met dank aan Cabooter
  1.   
    RemcoM94's avatar

    hahaha genius 😛

  2.   
    gatemaster64's avatar

    grappig! 😀

  3.   
    lassieman's avatar

    Haha, lol ;D

  4.   
    Gunrunner120's avatar

    “It is a fine cragohold.” Geniaal 🙂

  5.   
    ronineter's avatar

    Lol

  6.   
    toqeer's avatar

    dat gebeurd ook niet vaak wel grappig 😛

  7.   
    LesserMagic's avatar

    Damn, deze heb ik al jaren niet meer gezien.

  8.   
    Flapjack's avatar

    hhm maar dan de vraag wat heeft dit met gaming te maken?…. ik vind alleen dat einde beetje afgezaagd…stokbroden.pfft amateurs

  9.   
    Blackeagle020's avatar

    Awesome xD

  10.   
    Petor's avatar

    Flapjack schreef, "hhm maar dan de vraag wat heeft dit met gaming te maken?…. ik vind alleen dat einde beetje afgezaagd…stokbroden.pfft amateurs"

    Nou, het heeft niet zo zeer met games te maken natuurlijk. De GN Lunchtip is gewoon een manier om leuke dingen te laten zien die een klein beetje in de game-cultuur liggen. En daar mogen we SW toch wel toe rekenen lijkt me 😉