Sony komt met kleinere PlayStation 3 Slim op Gamescom?

Het ziet er naar uit dat Sony Computer Entertainment met een kleinere variant, en logischerwijs ook goedkopere variant, van de PlayStation 3 Slim komt. Het Japanse bedrijf heeft immers plannen bij de Federal Communications Commission ingediend voor een nieuw model PlayStation 3. Deze instantie een onafhankelijke overheidsinstantie in de Verenigde Staten die voor verschillende apparaten de communicatie reguleert.

In de informatie van onze bron komt het typenummer CECH-4001x voorbij, wat mogelijk duidt op een versie die goedkoper in ontwikkeling is. Momenteel is immers de 3000-versie van de PlayStation 3 op de markt verkrijgbaar en dit 4000-model kan tevens kleiner worden, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

De geruchten gaan dat Sony volgende maand op de Gamescom het nieuwe model zal tonen.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Is trouwens ook niks verrassends als ze er wel mee komen. Sony maakt altijd een verbeterde versie van hun console. Kijk maar naar de PS1 en PS2. 😀

  2.   
    dexter2's avatar

    beter gaan ze meer aan ps4 werke

  3.   
    Fox's avatar

    ”dexter2″ schreef, "beter gaan ze meer aan ps4 werke"

    Als of sony helemaal uit 1 afdeling bestaat en daarmee maar 1 ding tegelijk kan.

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Don’t care,

    Ik heb vorig jaar op 18 juni een PS3 slim van 320 GB gekocht. Het beste wat er op dat moment was. Deze versie is hetzelfde als de PS3 Slim alleen dan nog kleiner. Ze komen steeds met wat kleiners. Als je een SD kaart vergelijkt met de SD kaart van de PS Vita dan zie je dat die van de Vita even groot is als een kauwgompje.

  5.   
    Leon's avatar

    Ooit bezat ik een prachtige, glanzende “fat” PS3, maar toen die een YLOD kreeg moest ik helaas overstappen naar een Slim. Ik zeg opzettelijk helaas, want de Slim vind ik echt een stuk minder mooi. Ben benieuwd hoe deze eruit gaat zien.

  6.   
    Daniel Z's avatar

    L30N schreef, "Ooit bezat ik een prachtige, glanzende “fat” PS3, maar toen die een YLOD kreeg moest ik helaas overstappen naar een Slim. Ik zeg opzettelijk helaas, want de Slim vind ik echt een stuk minder mooi. Ben benieuwd hoe deze eruit gaat zien."

    Eens, die fat was echt een beest als je hem had staan.

  7.   
    PaNNa's avatar

    Puur voor het geld. En daarom is hij kwalitatief niet beter ofzo. Met een gewone PS3 ben ik al content.

  8.   
    toqeer's avatar

    was tog niet nodig geweest en dat hadden ze veel eerder mogen doen 🙄

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ika Q schreef, "Is trouwens ook niks verrassends als ze er wel mee komen. Sony maakt altijd een verbeterde versie van hun console. Kijk maar naar de PS1 en PS2. 😀 "

    Er is al een verbeterde versie de ps3 heeft al een slim versie, Al vind ik vaak de gewone veel mooier en beter aangezien die ook nog eens normaal uit kan geen stand-by en oogt ook mooier.

    Maar hoe heet deze dan ps3 slim slim 😆

  10.   
    LouisvanGaal's avatar

    Fox schreef, "

    ”dexter2″ schreef, "beter gaan ze meer aan ps4 werke"

    Als of sony helemaal uit 1 afdeling bestaat en daarmee maar 1 ding tegelijk kan."

    Treu.