Domeinnamen voor Assassin’s Creed Initiate geregistreerd

Fans van Assassin’s Creed worden dit najaar flink verwend. Niet alleen kunnen ze eindelijk aan de slag met een compleet nieuw deel in de franchise, er staat ook nog eens een volwaardige PlayStation Vita-game in de steigers. Bovendien heeft Ubisoft alweer plannen voor een nieuw Assassin’s Creed-project, zo blijkt uit een reeks domeinnamen die onlangs zijn geregistreerd.

Het Franse bedrijf registreerde twaalf verschillende domeinnamen (waaronder AssassinsCreedInitiate.com, AssassinsInitiate.com en ACinitiate.com) die allemaal naar één titel verwijzen: Assassin’s Creed Initiate. Wat dit project precies inhoudt, is vooralsnog een raadsel. Het zou hier kunnen gaan om een compleet nieuwe game, maar ook om DLC of een promotiecampagne. Ubisoft weigert vooralsnog commentaar te geven, dus er zit niets anders op dan geduldig wachten op een officiële aankondiging.

  1.   
    captain08's avatar

    Hmm.. Assassin’s Creed: Initiate?

    Misschien een tweede deel in een Conner Kenway-trilogie? 😀
    Of misschien zoiets als Project: Legacy van Brotherhood…

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ja, voorlopig ga ik er ook van uit dat het hier om een nieuw boek, of korte film gaat en niet om een nieuwe game. 😉

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik verwacht ook een nieuw boek of een nieuwe korte film. Een nieuwe Assassin’s Creed game voor de smartphones gaat het niet worden want dat is Assassin’s Creed: Utopia al die in december in de app store te downloaden zal zijn.

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Initiate duidt misschien op het oprichten van de Assassin orde? Kan een interessant spel worden (als het inderdaad om een spel gaat).

  5.   
    LightFasher's avatar

    De site is online (nitiates.com), en je kan er in real time zien wat er gebeurt in het AC universum.