Wordt Gotham City Impostors free-to-play?

We kunnen al weer enkele maanden genieten van Gotham City Impostors, een multiplayer shooter die door ons destijds met een 7,5. Mocht je het spel nog niet aangeschaft hebben, dan kan je de game binnenkort misschien toch gewoon spelen. In de database van Steam is namelijk ‘Gotham City Impostors F2P Trailer’ geregistreerd.

Het lijkt er dus op dat er binnenkort op Steam een trailer zal verschijnen die het free-to-play-model bij Gotham City Impostors zal introduceren. Over het algemeen zijn dergelijke toevoegingen aan Valve’s distributieplatform namelijk behoorlijk betrouwbaar te noemen.

  1.   
    lassieman's avatar

    Als ie gratis wordt is het misschien wel leuk om de game te proberen

  2.   
    gatemaster64's avatar

    hopelijk dan ook voor ps3! ๐Ÿ˜€

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb echt spijt van het aanschaf van Gotham City Impostors. Op de release kon ik het spel nog gewoon spelen, maar sins de 2de of 3de patch heb ik connectie problemen. Helaas is dit op hede nog altijd niet opgelost en moet ik het maar zelf uitzoeken. Heerlijk die matchmaking op een PC, het verkloot alles. Ben schijnbaar ook niet de enige met dit probleem.

    Het heeft gewoon te maken tot bepaalde packages of IP fragmentation tussen server en eindgebruiker door routers of modems worden tegengehouden. Helaas is dit niet simpel weg op te lossen door een “poort” te openen of firewall uit te zetten. Dit probleem kwam nooit voor toen dedicated servers bestonden!

  4.   
    ckerigon's avatar

    Gvd ๐Ÿ˜› heb hem met de sales een keer toen gekocht ;p

  5.   
    Fox's avatar

    DeAdSeYe schreef, "comment
    "

    Ik heb het zelde probleem met homefront, alleen door de servers doet het zich anders voir. Het gaat zo van, join match, speel 2-3min, en dan krijg ik geen packets meer waardoor iedereen stil staat. Bij mij ligt het aan KPN weet niet welke provider jij gebruikt.

  6.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ik wist eerlijk gezegt helemaal niks van deze game.
    Maar als hij gratis wordt ga ik er zeker maar eens naar kijken. ๐Ÿ˜›