Zombie besturen mogelijk in Resident Evil 6

Zombies afknallen is allemaal leuk en aardig, maar ze zijn nu niet bepaald slim. Hoe cool zou het daarom zijn als andere spelers de zombies besturen of als jij er zelf één kunt zijn? In de nieuwe modus van Resident Evil 6, genaamd Agent Hunt is dit mogelijk volgens de nieuwste editie van het tijdschrift Famitsu.

Als je de game één keer hebt uitgespeeld kun je de de nieuwe optie aanzetten en daarna kunnen één of meerdere spelers de controle over een zombie krijgen. Dit gebeurt dus terwijl jij het spel opnieuw speelt en is niet gewoon een functie van de multiplayer.

Het spannendste is dat jij niet weet welke zombies door andere gamers worden bestuurd. Als er trouwens meerdere spelers een zombie zijn kunnen die zelfs via een headset overleggen en jou het leven helemaal moeilijk maken.

Of deze nieuwe modus goed gaat werken kunnen we 2 oktober zelf ervaren. Dan verschijnt Resident Evil 6 namelijk voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Kunnen ze meer mee doen.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is idd erg cool zeg.
    Maar de Zombie/andere speler is wel erg in het nadeel, want ze kunnen niet rennen en worden meteen overkoop geschoten met een wapen.

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Dit is dus het punt wat ons pissig gaat maken in Resident evil 6 😉

  4.   
    mmx's avatar

    Interesant hoor 😉

  5.   
    Hitman047's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Dat is idd erg cool zeg.
    Maar de Zombie/andere speler is wel erg in het nadeel, want ze kunnen niet rennen en worden meteen overkoop geschoten met een wapen."

    Ik denk eerder dat het andersom is. En het gaat er een stuk sneller aan toe dan je waarschijnlijk denkt.

    Check het zelf in deze trailer.