CrewGrounds: Naar welke game kijk jij het meest uit dit najaar?

Elke dag blijkt weer dat gamers het nooit allemaal met elkaar eens zijn. Wat de één een geweldig spel vindt, wordt verafschuwd door de ander en terwijl persoon A gek is op zijn Xbox 360, zweert persoon B bij de PlayStation 3. Ook in de crew verschillen de meningen meer dan eens en daarom krijgen de redacteuren van GamersNET in het tweewekelijkse item CrewGrounds de kans om hun ongezouten mening over de huidige poll te geven. Deze week vroegen we ze hun mening te geven over de volgende stelling:

Naar welke game kijk jij het meest uit dit najaar?

Tom Kauwenberg
Hitman: Absolution
The Original Assassin is back! Een paar jaar terug verdween Agent 47 en namen de eeuwenoude assassijnen van Assassin’s Creed zijn terrein over. Nu is het eindelijk weer tijd voor onze Hitman om zijn territorium terug te winnen en daar gaat hij in slagen ook! Agent 47 is slimmer, zijn gereedschap geavanceerder en de omgeving is wederom zijn dodelijke speeltuin. Kortom, Hitman: Absolution wordt de terugkeer van de échte assassin.

Daniël de Zwart
Dishonored
De meeste games kennen we wel, gezien het grotendeels “deeltjes zoveel” zijn. Dit betekent niet dat ik bijna nergens op zit te wachten, maar Dishonored is een gedurfde titel. Het wordt een uniek avontuur in een heerlijke setting, met alle keuzes van dien die je kunt maken. Wil je guns blazing? Dat kan. Maar wie kruipt niet liever in de huid van een vis of rat en dringt zo een zwaar beveiligd gebouw binnen. Of gebruik je teleportatie voor grotere afstanden. Bedenk het maar, zo vet is het allemaal. Als het verhaal daarnaast ook krachtig is, wordt dit echt een geweldige titel.

Johan Lubbers
Resident Evil 6
Ik weet het, de previews en trailers vallen nog een beetje tegen, maar toch heb ik heel erg veel zin in Resident Evil 6. Veel actie met een vleugje horror, drie verschillende campagnes en vooral de co-op gaan het een leuke game maken. Ik heb het vorige deel namelijk zeker vijf keer gespeeld met mijn vriendin en na jarenlang enkel Lego-games te hebben gedaan, wordt het weer eens tijd om met z’n tweeën zombies af te knallen!

Leon Kempers
Far Cry 3
Op GamesCom mocht ik al even met Far Cry 3 aan de slag en ik werd volledig weggeblazen. Ik wist dat de game vet zou worden, maar dat het spel zo kleurrijk, sfeervol, groot en vermakelijk zou worden, dat had ik niet zien aankomen. Ik kijk ontzettend uit naar Assassin’s Creed III en Hitman: Absolution, maar Far Cry 3 staat met stipt bovenaan mijn lijstje.

Peter Bouwman
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed III is de game voor mij dit najaar. Let wel, hij eindigt net voor Halo 4 en Far Cry 3. Weer drie toptitels dit najaar, maar het verhaal en de setting van ACIII wint het bij mij gewoon. De Amerikaanse revolutie is een geweldige setting en ik kan niet wachten om met Connor aan de slag te gaan!

  1.   
    ronineter's avatar

    Ik ben het totaal met daniël eens, Ik houd óók wel van wat nieuws. The elders scrolls had Ik vorig jaar óók voor het eerst gekocht in de vorm van skyrim en nog steeds keer Ik daar telkens naar terug. Nooit spijt van gehad! Geef mij gewoon wat nieuws!

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    ik ben het met Peter eens over ac3, ik vindt dat er weer eens een sterk deel moet komen i.p.v zoiets als revelations niet dat het slecht was maar gewoon minder. 🙂

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Ik had bij de redactie van Gamersnet toch meer de verwachting dat men meer voor Assassins Creed 3 ging kiezen.
    Voor mezelf is het vrij moeilijk om te kiezen maar ik denk toch dat ik het meest op Far Cry 3 zit te wachten.

  4.   
    Superwasbeer's avatar

    AC 3 natuurlijk!

  5.   
    mmx's avatar

    FarCry 3 en Halo 4 en alles wat goed is 🙂

  6.   
    Ika Q's avatar

    Hitman Absolution voor mij. #47 is gewoon 1 bad-ass motherf*cker. Wacht al jaren op de nieuwe deel.

  7.   
    Pretbek's avatar

    Ik kijk het meest uit naar de nieuwe Hitman Absolution!. En natuurlijk GTA V

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Pretbek schreef, "Ik kijk het meest uit naar de nieuwe Hitman Absolution!. En natuurlijk GTA V "

    Mee eens

  9.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Ben heel erg benieuwd naar de singleplayer van Halo 4. Halo 4 die door een of andere reden niet op het lijstje staat. Verder hou ik helemaal niet om in de huid van een (huur)moordernaar te kruipen dat gaat tegen mijn (game)principies. Daarom vallen Assasins Creed en Hitman absoluut al af…Het moet wel leuk blijven!… In mijn ogen moet een game vrij realistisch zijn (mooie graphics) en gevarieerd zijn in gameplay en omgeving en met een sterk verhaal.

    Voor de rest ben ik benieuwd naar : MOH Warfighter (om haar graphics etc..) – PES 2013 (om in 3d te kunnen voetballen) – GTAV (je weet zelf)

  10.   
    toqeer's avatar

    kingdom hearts hd fm collectie ac3 resident evil 6 devil may cry en dat was het zo een beetje 😛

  11.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Johan! Johan! Johan!:P