GN Lunchtip: Een dansende beer in Skyrim

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben veel gekke dingen gezien in Skyrim. Niet alleen waren er mods die complete auto’s in de mythische spelwereld toverden, de community maakte zelfs een mod die alle personages van hun kleren ontdeed! Een fanatieke Skyrim-speler is ook druk aan het programmeren geweest en ontwikkelde een heuse dansende beer. Het resultaat is zo gestoord dat het met geen woorden te beschrijven is, dus kijk snel de video hieronder.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Sleeping Dogs, BioShock en DayZ verfilmd.

Eet smakelijk!

  1.   
    Ika Q's avatar

    Legendarisch nummer, komt van “Dick Dale and the Del-Tones – Misirlou” ook wel in de intro van Pulp Fiction gebruikt. Ze moeten een drum beer en saxofoon beer erbij doen om het compleet te maken. 8)

  2.   
    Majo's avatar

    Ika Q schreef, "Legendarisch nummer, komt van “Dick Dale and the Del-Tones – Misirlou” ook wel in de intro van Pulp Fiction gebruikt. Ze moeten een drum beer en saxofoon beer erbij doen om het compleet te maken. 8) "

    Weet je het zeker? Ik dacht dat het Pump It van de Black Eyed Peas was.

  3.   
    Tom's avatar

    Majo schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "Legendarisch nummer, komt van “Dick Dale and the Del-Tones – Misirlou” ook wel in de intro van Pulp Fiction gebruikt. Ze moeten een drum beer en saxofoon beer erbij doen om het compleet te maken. 8) "

    Weet je het zeker? Ik dacht dat het Pump It van de Black Eyed Peas was.
    "

    Black Eyed Peas heeft dat volgens mij gesampled in de intro van Pump It, dacht ik.

  4.   
    Gunrunner120's avatar

    geniaal

  5.   
    ronineter's avatar

    LOL