GN Lunchtip: Gameplayvideo doet oud prototype Conker-game uit de doeken

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vele kennen de Nintendo 64-klassieker Conker’s Bad Fur Day wel. Ooit begon Rare met deze game onder de naam Twelve Tales: Conker 64, maar dit kwam nooit verder als een prototype. De fansite Rare Minion heeft dertig minuten prototype gameplay weten te bemachtigen.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Piraterij van een ander niveau.

Eet smakelijk!

  1.   
    lassieman's avatar

    Heb deze game zelf nooit gespeeld, voor mijn tijd xd, maar vind het er wel lachen uitzien

  2.   
    R9JR3's avatar

    Toch wel een groot verschil met de zuipende en vloekende conker uit het uiteindelijke spel.

  3.   
    firehopper211's avatar

    Je hoort wel dat ze wat van de soundbytes van Diddy Kong Racing er in hebben gestopt. Eigenlijk is het zo dramatisch dat het eigenlijk grappig is, hoe die van een jonge schattig eekhoorn naar een grofgebekte zuiplap is geworden. Ik zou echt een officieel vervolg willen zien van Bad Fur Day. 😀