GN Lunchtip: Just Cause 2 multiplayer mod

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Just Cause 2 is een game met eigenlijk maar één doel: chaos creëren. Het liefst zoveel mogelijk. Dit bleek ontzettend leuk te zijn in de singleplayer, maar het was natuurlijk nog vetter geweest als de game ook een multiplayermodus had bevat. Enkele creatievelingen gingen daarom aan de slag en creëerden een speciale PC-mod waardoor Just Cause 2 ook over een multiplayer-modus beschikt. Er worden regelmatig betatests georganiseerd, dus hou de website van de makers goed in de gaten. Onderstaande video geeft je een idee van de knotsgekke actie die de multiplayer met zich meebrengt.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario meets Portal.

Eet smakelijk!

  1.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Just casue 3 met co-op lijkt me geweldig

  2.   
    cool ice's avatar

    haha echt een geniaal spel is dit! ik hoop ook echt dat er een deel 3 komt. 🙂

  3.   
    Hitman047's avatar

    cool ice schreef, "haha echt een geniaal spel is dit! ik hoop ook echt dat er een deel 3 komt. 🙂 "

    Neem van mij maar aan dat het 3e deel al in ontwikkeling is. Ook al is dit nog niet publiekelijk toegegeven door Avalanche Studios. Zeer waarschijnlijk voor de next-gen. 😉

    En die multiplayer mod is awesome. Ik heb al aan een aantal beta’s meegedaan, en het is bril-jant. Pure chaos. En nu inmiddels ook de wapens gesynchroniseerd zijn al helemaal.

  4.   
    cookymonster's avatar

    ik denk dat ik die nog eens uit de kast haal

  5.   
    ronineter's avatar

    daarin ben ik pas captain sparklez tegen gekomen

  6.   
    Sa.'s avatar

    Super vet gemaakt!
    😆