Wii U-versie Mass Effect 3 draait op 720p

Hoewel er al een tijdje geruchten de ronde deden dat de Wii U-versie van Mass Effect 3 op 1080p zou gaan draaien, en daarmee de best uitziende Mass Effect op een console zou worden, wordt nu officieel bevestigd dat dit niet klopt. Dit maakt ontwikkelaar Straight Right vandaag bekend.

Tom Crago, algemeen directeur van Straight Right, laat aan duidelijkheid niets te wensen over:

The game will run at 720p
Straight Right houdt zich al een tijdje bezig met de Wii U-port van het laatste deel uit de populaire Mass Effect-serie. De game wordt naar alle waarschijnlijkheid een launch-titel voor de Wii U, daarnaast bevat de game exclusieve comics en wapens.

  1.   
    Sympharion's avatar

    Ik had ergens gelezen dat (de demo) van Mass Effect 3 op de Wii U op 60fps en FXAA draaide. Dat is dan al een verbetering.
    Zo’n erge ramp is het niet. Ik denk dat developers met dit soort spellen moeten kiezen tussen 720p en 60fps of 1080p en 30fps.

  2.   
    rikato's avatar

    jammer :/

  3.   
    firehopper211's avatar

    Ik had ook ergens gezien dat Wii U games ontwikkeld worden voor 1080p maar dat het niet voor elke ontwikkelaar geldt omdat dezelfde game ook op andere consoles uit komt.

  4.   
    Sympharion's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Ik had ook ergens gezien dat Wii U games ontwikkeld worden voor 1080p maar dat het niet voor elke ontwikkelaar geldt omdat dezelfde game ook op andere consoles uit komt."

    Had ik ook gelezen. Volgens mij waren Batman: Arkham City Armored Edition en Assassin’s Creed III al bevestigd maar weet niet meer zeker. Die eerste heeft ook een jaar extra ontwikkelingstijd gehad.

    Maar meestal als het ports zijn van de Xbox 360 of PS3 gaan ontwikkelaars er niet veel moeite in steken om het beter te maken wegens tijdgebrek.

  5.   
    Moon-Hero's avatar

    rikato schreef, "jammer :/"

    Waarom jammer?

  6.   
    toqeer's avatar

    wel beter