Alle uitbreidingen van Assassin’s Creed III komen naar Wii U

Het is voor de eerste keer dat Nintendo met uitbreidingen, die moeten worden aangeschaft, gaat werken. Vandaar dat er nog wat onzekerheid heerste rondom de DLC van verschillende grote games. Maar bij dezen kunnen we melden dat alle uitbreidingen van Assassin’s Creed III gewoon naar de Wii U gaan komen.

Ubisoft heeft al plannen op tafel liggen om vijf uitbreidingspakketten te gaan maken en deze zullen allemaal zo hun weg vinden naar de PC, Xbox 360, PlayStation 3 én de Wii U. De uitbreidingspakketten zorgen voor meer missies, maar ook nieuwe maps en karakters in de multiplayer. Dat de Wii U dit allemaal mag ontvangen, is dus goed nieuws voor de toekomstige bezitters. Ubisoft lijkt er zijn best op te doen, want eerder gaf het Franse bedrijf al aan dat de Wii U-versie hetzelfde zal zijn als de andere versies.

Eerder vandaag verscheen er een leuk video-item over de game op de website, waarin verschillende bekende Nederlands centraal staan. Deze kan je hier nog eens bekijken. Assassin’s Creed III is vandaag dus verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Op 23 november komt hij voor de PC uit en op 30 november voor de Wii U, dan ligt tevens ook het apparaat zelf in de winkels.

  1.   
    Fox's avatar

    Bedoelen ze met uitbreidingen DLC of zo iets als brotherhood?

  2.   
    Sympharion's avatar

    Fox schreef, "Bedoelen ze met uitbreidingen DLC of zo iets als brotherhood?"

    DLC als het goed is. 😉
    Ik ben er wel blij mee. 🙂