GN Lunchtip: Nederlanders komen van koude kermis thuis na stelen Xbox 720

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De mannen van de Nederlandse postproductie studio Classified FX waren het zat en wilde de Xbox 720 eindelijk zelf eens zien. Kortom ze zijn op pad gegaan om bij Microsoft te infiltreren. De Xbox 720 wordt gevonden, maar helaas komen de mannen van een koude kermis thuis, want Windows… daar houden ze niet van. Check snel het onderstaande filmpje van het avontuur en onthou dat het gemaakt is door Nederlanders.


We bedanken Coen aka Verluci voor zijn tip! Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Conan reviewt Resident Evil 6.

Eet smakelijk!

  1.   
    Flapjack's avatar

    dit is nou typisch zon gevalletje: te veel games gespeeld/ tv gekeken.

  2.   
    Blackeagle020's avatar

    Geniaal 🙂

  3.   
    Verluci's avatar

    Facking vet!

  4.   
    EggieGame's avatar

    Splinter cell daar!

  5.   
    Fox's avatar

    Sommige mensen hebben te veel vrije tijd…..

  6.   
    soldierarjan's avatar

    Dit was echt een tof filmpje en leuk verzonnen.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Geniaal door windows 8 hebben ze idd windows verpest ik kan er maar niet aan wennen aan die metro als iter nog wel, Me systeembeheerder vind het helemaal geweldig ik vind het nog steeds helemaal niks.

    En die gast ook zit een playstation magazine te lezen in het gebouw van Microsoft mag dat wel, Ze mogen toch ook geen iphone of iets hebben 😆

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Leuk gedaan zeg.

    Ik moet zeggen het is wel een strak design van de nieuwe Xbox720 en controler.

  9.   
    rikato's avatar

    Vet gedaan! 😀 😀