Gratis ‘Retaliation’ DLC voor Mass Effect 3 vanaf vandaag te downloaden

Vanaf vandaag kunnen de PC en Xbox 360 spelers van Mass Effect 3 genieten van Mass Effect 3: Retaliation, een gratis portie downloadable content voor Mass Effect 3. Deze uitbreiding voegt onder meer nieuwe vijanden, ‘Hazard’ uitvoeringen van bestaande maps, wapens en verse multiplayeruitdagingen toe aan de al erg uitgebreide formule van Mass Effect 3. In de Retaliation DLC krijg je als speler voor het eerst te maken met de strijdlustige legioenen van de Collectors, deze nieuwe soort alien neemt varia nieuwe voorwerpen en wapens mee om het gevecht met de mensheid te strijden.

Retaliation is een uitbreiding voor Mass Effect 3 die zich voornamelijk focust op het verrijken van de multiplayermodi van het spel. BioWare liet in een officiële blogpost weten dat het grootste DLC pakket voor Mass Effect 3 tot nu toe is.

De nieuwe content van Mass Effect 3: Retaliation is in volle actie te bezichtigen in onderstaande trailer.

PC gebruikers vinden de update op Electronic Arts’ eigen Origin, terwijl Xbox 360 bezitters de uitbreiding binnenhalen via de Xbox LIVE Marketplace. Retaliation doet het Europese PlayStation Network pas morgen aan.

  1.   
    Verluci's avatar

    Dat is super awesome! Asap spelen:D

  2.   
    ronineter's avatar

    Mass effect doet het bij mij niet, raaaaaaaaaaaaaagggggggggeeeeeeeeeeeeee, ik wil mijn content!

  3.   
    SonyBoy's avatar

    ronineter schreef, "Mass effect doet het bij mij niet, raaaaaaaaaaaaaagggggggggeeeeeeeeeeeeee, ik wil mijn content!"

    Ik weet niet zeker of je hetzelfde probleem als mij hebt, maar bij mij wil de game niet opstarten vanwege een probleem met mijn xbox live account. Geen idee wat het precies is, maar ik ben niet gebanned. Dit, aangezien ik niet eens op het beginscherm terecht kan komen zonder dat mijn xbox vastloopt. Dit probleem heb ik echter niet met andere accounts.

  4.   
    ronineter's avatar

    Xboxfan schreef, "

    ”ronineter” schreef, "Mass effect doet het bij mij niet, raaaaaaaaaaaaaagggggggggeeeeeeeeeeeeee, ik wil mijn content!"

    Ik weet niet zeker of je hetzelfde probleem als mij hebt, maar bij mij wil de game niet opstarten vanwege een probleem met mijn xbox live account. Geen idee wat het precies is, maar ik ben niet gebanned. Dit, aangezien ik niet eens op het beginscherm terecht kan komen zonder dat mijn xbox vastloopt. Dit probleem heb ik echter niet met andere accounts."

    Ik heb hetzelfde met de pc en origin

  5.   
    ronineter's avatar

    en nu is het gefixed, kolere beeldscherm resolutie