The Amazing Spider-Man slingert richting Wii U

In de lente van volgend jaar zal The Amazing Spider-Man ook een release op Wii U krijgen. Het door Beenox ontwikkelde spel zal alle voor de andere systemen verschenen downloadbare content op het schijfje bevatten.

Optionele motion controls maken deel uit van het spel en de Gamepad zal gebruikt worden om door het in-game menu te navigeren, Spider-Man zal hierdoor vlotjes zijn weg kunnen vinden door Manhattan met behulp van een gps. De op de speelfilm gebaseerde game verscheen dit voorjaar al voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en werd relatief goed ontvangen door pers en publiek.

  1.   
    Verluci's avatar

    Ik heb zo goed als niets gehoord van de game, maar als het een mooie titel is ga ik hem wel halen op WiiU denk ik:). Leuke titel trouwens!

  2.   
    ronineter's avatar

    Nu nog een tarzan game voor de Wii U uitbrengen en dan kunnen ze lekker samen slingeren(geef tarzan ook zon spinnenweb apparaatje voor in de stad kan je lachen omdat hij niet weet hoe dat werkt)

  3.   
    tijn80's avatar

    Verluci schreef, "Ik heb zo goed als niets gehoord van de game, maar als het een mooie titel is ga ik hem wel halen op WiiU denk ik:). Leuke titel trouwens!"

    Hij is best leuk. De wereld waarin je slingert had van mij wel wat groter mogen zijn, maar verder is het een leuke game.