Zes maanden DLC voor Sleeping Dogs, mogelijke franchise

Producer Dan Sochan van United Front Games heeft tegenover Official PlayStation Magazine bevestigd dat Sleeping Dogs de komende zes maanden zal worden voorzien van uitbreidingen. Daarnaast zegt hij dat de uitgever, Square Enix, een potentiële franchise in de game ziet. ”Ze geloofden al in een franchise voor deze game vanaf het begin.”

Sochan zegt dat de komende uitbreidingen niets hebben afgedaan aan de game zelf en Square Enix vroeg er pas om toen de game al helemaal af was. Hij legt uit:

A few months before we shipped Square told us they wanted to do DLC so we made sure we could technically do add ons. But we really spent every waking hour and then some making sure the game was as polished and as bug free as it could be
Over een vervolg spreekt Sochan nog niet, ondanks de interesse vanuit Square Enix.
I can’t really comment on a sequel right now. Our main focus is on putting out quality DLC so people see value and continue to want to show interest in the franchise. Then we can evaluate and look at it at that point.
Sleeping Dogs kwam augustus dit jaar uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game werd in de Sleeping Dogs review beloond met een dikke 8.5.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Ik hoop echt dat het een franchise word.. Is weer wat anders dan GTA of Saints Row en ik vind met zulke zware concurentie dat ze het aardig goed hebben gedaan.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    De game zelf niet gespeeld maar ik hoor van iedereen dat die erg goed is en lekker speelt alleen grafische loopt die achter.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    ckerigon schreef, "Ik hoop echt dat het een franchise word.. Is weer wat anders dan GTA of Saints Row en ik vind met zulke zware concurentie dat ze het aardig goed hebben gedaan. "

    Ben ik helemaal met je eens. Vooral vanwege het open einde vind ik dat er een vervolg op moet komen. Sleeping Dogs staat zeker in mijn top 10 van vetste games van dit jaar!

  4.   
    GamerJaime's avatar

    soldierarjan schreef, "De game zelf niet gespeeld maar ik hoor van iedereen dat die erg goed is en lekker speelt alleen grafische loopt die achter."

    Klopt maar eigenlijk was ik dat al vrij snel vergeten toen ik aan het spelen was. Als je houdt van vechtfilms en sandbox games dan ga je Sleeping Dogs te gek vinden.

  5.   
    Hitman047's avatar

    soldierarjan schreef, "De game zelf niet gespeeld maar ik hoor van iedereen dat die erg goed is en lekker speelt alleen grafische loopt die achter."

    Dat had natuurlijk alles te maken met de stroef verlopen ontwikkeling van True Crime: Hong Kong. De game scheen nagenoeg ‘af’ ergens op een plank te liggen en stof te verzamelen, voordat Square Enix erop dook en ontwikkeling op zich nam. Op dat moment ga je natuurlijk niet de hele engine omgooien.

    Mocht er ooit nog eens een nieuw deel verschijnen mag je absoluut beter verwachten. 😉

  6.   
    firehopper211's avatar

    Ik ben al helemaal opgegaan in die game, als ze een vervolg gaan doen moeten ze het wel goed doen. 😉

  7.   
    RenevdGijp's avatar

    Wil de game echt nog gaan spelen, en met DLC erbij wordt het nog een lekker lange zit!

  8.   
    EggieGame's avatar

    Dan kun je de game wel heel lang blijven spelen!