Sony biedt gratis 30 dagen PlayStation Plus lidmaatschap

Sony geeft Facebook-gebruikers momenteel de mogelijkheid om PlayStation Plus 30 dagen gratis uit te proberen. Om van deze actie te genieten moet je eerst je Facebook-gegevens invullen. Er is ook een competitie waarmee je een gratis jaarlidmaatschap kunt winnen.

Om deze probeerversie te activeren moet je wel eerst even een creditcard verbinden aan je account. Dit stelt Sony in staat om je lidmaatschap nieuw leven in te blazen voor 90 dagen nadat de trial voorbij is. Mocht je daar niet op zitten te wachten, dan kun je op elk gewenst moment je PS Plus-lidmaatschap beeïndigen gedurende de probeerperiode. Ga naar Sony’s Facebook-pagina voor meer informatie.

  1.   
    tijn80's avatar

    Leuk voor amerikaanse spelers, die hebben allemaal creditcards. Hier wordt er voornamelijk met prepaid-kaartjes gewerkt. En die nieuwe toevoeging van Ideal en Paypal via sony is ook nog eens makkelijker. Als ze die combi maken is het voor de europese spelerrs interessanter.

  2.   
    IyanHarm's avatar

    Helemaal juist gezegd.

  3.   
    Leon's avatar

    Op zich een mooie actie dit, alleen dat je je creditcardgegevens moet invullen vind ik not done. Dan kunnen ze op die manier stiekem geld afschrijven…

    Als je iets gratis geeft, geef het dan ook echt gratis.

  4.   
    irapi's avatar

    Dacht het even niet, vorig jaar wist Sony nog credit card gegevens te laten lekken door middel van een simpele sql injection, ik vertrouw er niet meer op bij hun 😳 .

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Helaas geen creditcard, maar leuk van Sony.
    Hebben er wel wat mensen PS PLUS, ik heb het idee dat het niet heel erg aanslaat!

  6.   
    Remco_MUFC's avatar

    Dit bewijst maar weer dat sony niet 100% te vertrouwen is. Was al het Playstation Network weer wordt gehackt? Dan hebben de hackers jouw gegevens en jij 30 dagen lidmaatschap waar je dan niks aan heb. 🙂

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nee bedankt ik vul me creditcard niet in bij hun :P, Maar ja leuke actie maar ps+ zit niet echt iets bij wat ik zal gebruiken.

  8.   
    tijn80's avatar

    RenevdGijp schreef, "Helaas geen creditcard, maar leuk van Sony.
    Hebben er wel wat mensen PS PLUS, ik heb het idee dat het niet heel erg aanslaat!"

    Ik heb PS plus. Tot nu toe wel tevreden over. Genoeg extra content.

  9.   
    Fox's avatar

    Wat jullie zeggen over sony met hun beveiliging kan elk bedrijf overkomen. Alleen vind van deze actie het genaaide dat ze hem automatisch verlengen met 90dagen.

  10.   
    xkillcamx's avatar

    uhm, ik krijg maar geen mail met de code voor PS+? 🙁