Star Wars: The Old Republic wordt 15 november free-to-play

Bioware bepaalde enkele maanden geleden al dat Star Wars: The Old Republic dit najaar een free-to-play moest worden en achteraf gezien hadden ze daarvoor geen beter moment kunnen kiezen. Star Wars is immers weer helemaal hot met de recente aankondiging van Episode 7.

Bioware maakte zojuist bekend dat Star Wars: The Old Republic Free-to-Play op 15 november zal verschijnen. Deze gratis versie staat spelers toe om alle verhaallijnen in het spel te ontdekken en tevens wordt de nieuwe Cartel Market geïntroduceerd. Mensen die reeds een abonnement hebben afgesloten krijgen ten tijde van de free-to-play-release alle Complimentary Cartel Coins die momenteel te vinden zijn op de Cartel Coin Ledger-pagina, plus een eenmalig bedrag van 250 Complimentary Cartel Coins. Heb je in het verleden een abonnement gehad maar ben je inmiddels geen lid meer, sluit dan voor 15 november opnieuw een abonnement af en je krijgt alle bovenstaande extraatjes.

  1.   
    Codename_black's avatar

    Beetje mosterd na de maaltijd, de game had vanaf het begin net zoals het concept van Guild wars 1/2 moeten zijn. een keer kopen, en de servers onderhouden door aanbieden van premium content zoals skins en wapens.
    werkt ook veel beter en trekt een breder publiek aan.

  2.   
    WarfailZ's avatar

    Mee eens.

    hopen dat er geen Pay2Win is

  3.   
    kik421's avatar

    Codename_black schreef, "Beetje mosterd na de maaltijd, de game had vanaf het begin net zoals het concept van Guild wars 1/2 moeten zijn. een keer kopen, en de servers onderhouden door aanbieden van premium content zoals skins en wapens.
    werkt ook veel beter en trekt een breder publiek aan. "

    Inderdaad ik had het gekocht en gespeeld,
    Het was een leuk spel maar geen paid subscription waard tevens kreeg ik een refund omdat ze niet hadden aangegeven dat je een credit card moest activeren voor je eerste gratis maand. (en je kan niet iemand verplichten een abonnement aan te schaffen om te krijgen waarvoor diegene al betaald heeft … vage lui daar bij swtor
    en toen maar bf3 gehaald 😉 😛

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Toch wel verwacht maar het gaat hem voor de MMO spelers toch nie worden. Of Guild Wars of WoW, en Old Republic is wel gaaf, maar nog niet je van het, jammer!

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    SWTOR is nog niet eens 1 jaar oud. 22 december wordt het pas 1 jaar. De end game content wordt steeds groter na elke patch en nu willen ze om de zes weken een groot patch uitbrengen. Niet vergeten komt patch 1.6 met totaal nieuwe planeet, nieuw levelcap, nieuw warzone, nieuw open world pvp in de nieuwe planeet en nog veel meer. 1.6 wordt ongeveer in december verwacht. Deze game krijgt overbodig haat vind ik, je kunt gemakkelijk zeggen dat SWTOR 1 van de beste mmo’s ooit gemaakt is. Tuurlijk moet er nog veel gebeuren aan deze mmo maar dat is bij elke mmo het geval als het net uit is.

  6.   
    fabiankok's avatar

    Vond het zeer jammer dat het spel een maandelijkse transactie vereiste, dat het nu F2P wordt vind ik dan ook gaaf! Heb een trial gedaan en moet zeggen dat ik het (als SW-fan zijnde) gigantisch vet vond om The Old Republic te bezoeken en te verkennen.

    Die ga ik weer eens lekker spelen over een paar daagjes!

  7.   
    Neolite's avatar

    Voor mij een reden om het spel dan toch maar is te gaan proberen. Heel erg benieuwd wat de daadwerkelijke limitaties voor de F2P players zullen zijn.