GN Lunchtip: De verfijnde kunst van op jacht gaan in Far Cry 3

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Op Discovery waant Bear Grylls zich een weg door de woeste wildernis om een veilige plek te vinden en in Far Cry 3 zoekt de gamer een weg uit de bossen om te overleven. De onderstaande comic van Actiontrip maakt duidelijk dat dit tweede een stuk makkelijker is.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De GTA V trailer in LEGO.

Eet smakelijk!

  1.   
    Fox's avatar

    Ik vond het altijd al grappige dat je moest jagen omdat deel was van de path of the warrior. Dit plaatje legt aardig goed uit hoe het jagen gaat in far cry 😛

  2.   
    kater91's avatar

    Haha, of als je geen kogels wilt verspillen gewoon als een bezetene met je machete achter die beestan aanrennen!

  3.   
    IyanHarm's avatar

    Haha leuk plaatje. Jagen in Far Cry 3 is mega vet.

  4.   
    Coldkiller_NL's avatar

    ”kater91″ schreef, "Haha, of als je geen kogels wilt verspillen gewoon als een bezetene met je machete achter die beestan aanrennen!"

    Dat kan ook, maar is wel moeilijker 🙂

  5.   
    toqeer's avatar

    ziet er leuk uit wel grappig