Hitman HD Trilogy onthuld

In november verscheen Hitman: Absolution, een uitstekende game die wij in onze review beloonden met een 9. Na een afwezigheid van zes jaar keerde Agent 47 vorige maand eindelijk terug en met zo’n groot hiaat is het niet verwonderlijk als je de vorige avonturen van deze kale sluipmoordenaar hebt gemist. Gelukkig geeft Square Enix je in dat geval spoedig de kans om de vorige Hitman-titels voor een spotprijsje op te pikken.

De Hitman HD Trilogy verschijnt op 1 februari in Europa en bevat Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money. Daarnaast vind je een exclusief art book terug in het doosje. De bundel kost in Amerika 39,99 dollar, dus ga er vanuit dat je er in Europa ook vier tientjes voor zult moeten betalen. De trilogie verschijnt op zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360.

  1.   
    fdennis's avatar

    Dat waren de echte toppers. Ga die hd collectie zekerz halen. Vind absolution zo dramatisch totaal niet meer de hitman die we kenden.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Beetje jammer dat het eerste deel er dan weer niet bij zit. 😳

  3.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Die ga ik zeker kopen, leuke trilogy.

  4.   
    toqeer's avatar

    waarom word de vita altijd overgeslagen metal gear solid was er wel een hd remake
    van op de vita hopelijk veranderen ze van gedachten anders haal ik hem op ps3

  5.   
    GamerJaime's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Beetje jammer dat het eerste deel er dan weer niet bij zit. 😳 "

    Precies. Deze trilogy heb ik al alleen dan voor de ps2. En tsja er staat dan nu wel HD voor maar ik ben niet van plan om ze nog eens aan te schaffen. Hoewel het natuurlijk alle 3 toppers zijn (deel 2 silent assassin is mijn favoriet). En ontzettend geinig dat deel 3 zich voor een gedeelte in Rotterdam afspeelt, en er daadwerkelijk Nederlands gesproken wordt ipv Duits. 🙂