Battlefield 3 Premium levert EA 108 miljoen dollar op

Vorig jaar onthulde EA Battlefield Premium, een abonnementsdienst voor hun populairste online shooter. Een Premium-abonnement kost je eenmalig 50 euro, maar vervolgens kun je alle DLC kosteloos downloaden. Bovendien kun je eerder aan de slag met de content en krijg je toegang tot enkele exclusieve items.

Dat veel mensen deze abonnementsdienst aantrekkelijk vinden, blijkt wel uit het feit dat Battlefield 3 Premium inmiddels al meer dan 2,9 miljoen leden telt. In oktober stond de teller nog op 2 miljoen, wat betekent dat er in het laatste kwartaal van 2013 maar liefst 900.000 leden bij zijn gekomen. Die nieuwe leden hebben EA ruim 108 miljoen dollar opgeleverd, zo maakte het bedrijf vandaag bekend.

Op de afgelopen GamesCom onthulde EA de voordelige Premium-editie. Heb je Battlefield 3 nog niet, maar ben je wel van plan om deze game aan te schaffen? Dan kun je overwegen om voor de Premium-editie te gaan. Deze kost zo’n 50 euro en bevat niet alleen Battlefield 3, maar ook alle reeds verschenen en toekomstige DLC. Een mooie deal, lijkt ons zo.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Het ergste is nog dat ik er niks van krijg. 😆

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Dat zijn hele mooie cijfers om met zo dienst te verdienen.

  3.   
    JohnnyBNL's avatar

    Dit betekend dus dat we in de toekomst meer van zulke “premium” diensten kunnen verwachten van EA. Dat betekend dus dat je straks totaal meer dan 100 euro uitgeeft per EA game als je de complete ervaring wilt hebben / beleven.

  4.   
    Remco_MUFC's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Dit betekend dus dat we in de toekomst meer van zulke “premium” diensten kunnen verwachten van EA. Dat betekend dus dat je straks totaal meer dan 100 euro uitgeeft per EA game als je de complete ervaring wilt hebben / beleven."

    Ik denk niet dat ze daar veel mensen voor kunnen porren.

  5.   
    squidgyboy's avatar

    wat betekent dat er in het laatste kwartaal van 2013 maar liefst 900.000 leden bij zijn gekomen

    typ fout, moet 2012 zijn 😛
    ik vindt het niet erg om 100 euro te betalen voor een game met alle dlc , als de game het waard is zoals BF3 , dan geef ik het graag uit. 8)

  6.   
    gatemaster64's avatar

    logisch iedereen die mij killt heeft premium (op gewone bf3 map) 😛

  7.   
    zombieschaap's avatar

    En boven op deze nieuws staat dat EA weer verlies maakte, zo veel geld alleen van de maps en nog verlies? Wat verdienen de gasten per maand, zeg?