Indrukwekkende nieuwe gameplay Tomb Raider multiplayer

Er was nooit met een woord over gerept, maar begin dit jaar kondigde ontwikkelaar Crystal Dynamics plotseling aan dat Tomb Raider een heuse multiplayer-modus zal bevatten. Sindsdien zijn er al veelbelovende details wereldkundig gemaakt, maar helaas hebben we deze online spelstand nog nooit in actie gezien. Althans, tot nu.

Gameplay director Daniel Bisson toont ons maar liefst vijf minuten aan gameplay. Terwijl hij speelt, legt hij uit waarom het bijvoorbeeld niet mogelijk zal zijn om te snipen vanaf lange afstand. Ook vertelt hij over de mogelijkheid om een zandstorm op te roepen. Check de uiterst interessante video hieronder.

  1.   
    OllieDenZotn's avatar

    Voor mij is de MP een extra, de campain is belangrijker voor mij!

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    OllieDenZotn schreef, "Voor mij is de MP een extra, de campain is belangrijker voor mij! "

    Voor mij ook net als bij God of war daarom word ik niet goed van al die multi player content die online word gezet, ik wil single player nieuws geen multi player.

  3.   
    robertw13's avatar

    Dit gaat over een online-multiplayer, maar weet iemand of dit spel ook een soort van Co-op functie zal bevatten? Of in ieder geval dat je met 2 of meer op dezelfde console samen kunt spelen?

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Ziet er best leuk uit, maar ik denk niet dat dit heel veel gespeeld zal worden. Tomb Raider draait gewoon zoals eerder al gezegd is om de singleplayer, en ik hoop dat die ook lang genoeg duurt!

  5.   
    ShadyXL's avatar

    OllieDenZotn schreef, "Voor mij is de MP een extra, de campain is belangrijker voor mij! "

    Zelfde hier :]