Franse winkelketen onthult releasedatum en eerste details Destiny

Bungie zal Destiny officieel pas morgen onthullen, maar een Franse winkelketen lijkt zijn mond nu al voorbij te hebben gepraat. Niet alleen is er op de website van MicroMania een releasedatum te vinden (namelijk 6 oktober), ook hebben ze een beknopte beschrijving van de game voor ons in petto. Deze luidt als volgt:

Everything changed with the arrival of Voyageur. It was originally a Golden Age that allowed our civilization to establish itself in the solar system. But it could not last. Something we put ashore broke. The survivors built a city in the Voyageur before returning explore our ancient worlds where only mortal enemies awaited them.

You are a Guardian, protector of last haven of life on Earth, armed with incredible powers. You must defend the city. Defeat our enemies. And look what we have lost. Be strong.

De informatie is betrouwbaar te noemen, aangezien de boxart van Destiny op de website overeen komt met eerder gelekte posters, Bovendien lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat de heren van MicroMania zelf een beschrijving hebben verzonnen.

Eerder gingen er al geruchten dat Destiny “een uniek scenario in een verbonden wereld” bevat, “vol met actie en avontuur.” Ook werd de game beschreven als “een shooter die een nieuwe standaard zet voor het genre en die breekt met de conventies van single-, multiplayer- en co-op-modi.” Bovendien zijn sociale media geïntegreerd in Destiny, als we de geruchten mogen geloven.

Destiny wordt morgen officieel onthuld door Bungie.

  1.   
    ronineter's avatar

    Ben benieuwt.

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    ronineter schreef, "Ben benieuwt."

    + 1.000.000.000