GameStick haalt 647.658 dollar op via Kickstarter

Eerder deze maand berichtten we jullie al over de GameStick, een console die je bijna letterlijk in je broekzak kunt stoppen. De console zelf is niet groter dan een USB-stick en kan bewaard worden in de controller van het apparaat. De GameStick, die ongeveer even krachtig is als de mobiele telefoons van tegenwoordig, draait op Android en biedt dus een groot scala aan games.

De ontwikkelaars vroegen via Kickstarter om het niet bescheiden bedrag van 100.000 dollar. Nu, bijna een maand later, is de inzamelingsactie afgelopen en staat de teller op 647.658 dollar! PlayJam, het bedrijf dat de console gaat produceren, laat weten “weggeblazen” te zijn door dit astronomische bedrag:

We did it! Thank you! You guys are swesome! What an incredible journey, but this is just the beginning.
De GameStick zal straks verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren. PlayJam zal sowieso een zwarte, witte en een rode variant uitbrengen. Fans mogen de vierde kleur straks zelf uitkiezen via Facebook.

De GameStick zal vanaf april verkrijgbaar zijn voor 79,99 dollar.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    Veel geld hoor. zelf zou ik nooit aan een kickstarter meedoen. 😉

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit hebben ze goed gedaan, ben benieuwd naar dit apparaatje.

    Zelf heb ik ooit 1 keer mee gedaan aan Kickstarter, dat was voor Ground Branch.

  3.   
    lassieman's avatar

    Dat is aardig wat geld zeg ;o Ben nu toch wel benieuwd wie dit ding allemaal gaan kopen, ik zie het nut er nou niet helemaal van in. Wel een leuke gadget, maar niet echt om mee te gamen?